FCN sejrede i anden træningskamp

Kategorier

FCN vandt 3-1 over B 93 i en kamp, der var præget af for lidt gnist og for mange fejl

Det bedste ved dagens testkamp i Right to Dream Park var, at rigtig mange spillere fik kamptid i benene, idet både FCN og B 93 nærmest skiftede hele holdet fra 1. til 2. halvleg.

Spillemæssigt var det meste på det jævne, og det var først i kampens sidste kvarter, at FCN fik sat de afgørende træffere ind til en sejr på 3-1 efter 1-1 ved pausen.

FCN startede kampen med som forventet at tage teten, men en sjælden pasningsfejl af Stanislav Lobotka efter kun fire minutters spil straffede B 93 prompte med en scoring ved Emanuel Ogude. Den overraskende 1-0 føring til B 93 gav gæsterne tro på mulighederne, og FCN havde svært ved at spille sig igennem til farlige afslutninger.

Både Ernest Asante og Godsway Donyoh fik dog et par helt åbne tilbud, der blev misbrugt, men efter godt en halv time lykkedes det endelig Godsway Donyoh at få udlignet, da han pludselig snød forsvaret ved at gå solo i det tætpakkede felt. Kort før pausen fik også Tobias Mikkelsen en åben chance men afsluttede uden effekt.

Fra 2. halvlegs start sendte FCN ni nye spillere på banen, og det var lige ved at give bonus med det samme, men Martin Frese blev stoppet i sit gennembrud lige udenfor feltet, og langsomt sivede gassen også af de nye unge spillere, så B 93 pludselig i stedet øjnede muligheder den anden vej.

Endnu et sjusket boldtab af FCN var ved at koste, men afslutningen ramte overliggeren. Og i en tilsvarende situation lidt senere var målmand Alex Runarsson vaks med en god redning.

Endelig et lille kvarter før tid lykkedes det så i stedet FCN at komme i front. Magnus Kofod Andersen startede et godt angreb med smart indspil i feltet, og efter et par pasninger på meget lidt plads fik Adnan Mohammad bolden for fødderne og trykkede resolut af med et fladt skud til 2-1. Kort efter var Adnan Mohammad igen skarp, da skudchancen bød sig og smækkede bolden op i målhjørnet til 3-1.

Træningskamp tirsdag 17. januar kl. 17.00 i Right to Dream Park:

FC Nordsjælland-B 93 3-1 (1-1)
Mål: 4. minut 0-1 Emanuel Ogude. 20. minut 1-1 Godsway Donyoh. 77. minut 2-1 Adnan Mohammad. 81. minut 3-1 Adnan Mohammad.

FC Nordsjællands startopstilling:
Indy Groothuizen
Patrick Mtiliga, Victor Lorentzen, Abdul Mumin, Mads “Mini” Pedersen.
Mohammed Fellah, Stanislav Lobotka, Mathias Jensen.
Ernest Asante, Godsway Donyoh, Tobias Mikkelsen.

FC Nordsjællands opstilling fra 2. halvlegs start:
Alex Runarsson
Victor Lorentzen, Abdul Mumin, Viktor Tranberg, Benjamin Lund.
Mathias Rasmussen, Magnus Kofod Andersen, Divine Naah.
Martin Frese, Jakob Johansson, Adnan Mohammad.

Indskiftninger i 2. halvleg:
51. minut: Marcus Gudmann for Abdul Mumin