Mathias Rasmussen: Det skal være mit år

Kategorier

Mathias Rasmussen bragte FCN foran 1-0.

Boesenfoto.dk

– Jeg har lært spillestilen nu, og det går bedre og bedre med sammenspillet, siger den kun 19-årige norske midtbanespiller, der kom til FCN sidste sommer.

Mathias Rasmussen skiftede før denne sæson IK Start i Norge ud med FC Nordsjælland, men den første halvsæson hos tigrene bød ikke på så meget kamptid, som den unge norske offensivspiller havde håbet på. Det blev kun til 6 kampe for Mathias Rasmussen i efteråret, men det skal blive til meget mere i foråret:

– Jeg føler, at det her er et meget vigtigt år for mig. Nu har jeg haft et halvt år til at vænne mig til spillestilen her i FC Nordsjælland. Og jeg synes, det går bedre og bedre hele tiden, så 2017 skal være mit år, lyder det fra Mathias Rasmussen, der blev 19 år i november.

Efter en lidt svær tilvænningstid blev Mathias Rasmussen også sat tilbage af småskader, men han kom stærkt igen mod slutningen af efterårssæsonen, hvor han også fik et ekstra boost med udtagelse til Norges U/21 landshold, som han også scorede for.

Han glæder sig over de mange træningskampe, FCN spiller som optakt til foråret:

– Jeg har det godt med så mange træningskampe til at bygge musklerne op. Vi træner jo for at spille kampe. Det er altid sjovere at spille kampe, og det giver bedre relationer mellem spillerne, så vi lærer hinandens løbemønstre.

– Det gav selvtillid at spille for Norges U/21 landshold og at score, og det tog jeg med mig hjem til de sidste reserveholdskampe i efteråret. Det er altid dejligt at få bekræftelse på, at det kan lykkes. Nu glæder jeg mig til træningskampen i Esbjerg og træningslejren på La Manga, lyder det fra Mathias Rasmussen.