Køb billet nu til lokalbraget mod Lyngby

Kategorier

Marcus Ingvartsen blev matchvinder for FCN mod Lyngby i efteråret.

Foto: Getty Images

Der står vildt meget på spil, når FCN åbner forårssæsonen fredag 17. februar kl. 18.00 mod Lyngby i Right to Dream Park

Der mangler kun fem runder af Alka Superligaens grundspil og netop Lyngby er et af de hold i top 6, som FCN jagter for at få en plads i mesterskabsslutspillet. Kun seks point skiller de to hold. og det forspring kan FCN altså halvere med en sejr og dermed for alvor bane sig vej mod toppen.

Med sådan et lokalbrag i sigte kan de to klubbers fans godt allerede begynde at forberede sig, ligesom spillerne vil gøre i den næste måneds tid. FCN har netop startet billetsalget til lokalbraget mod Lyngby, så sørg allerede nu for at sikre en plads sammen med vennerne til fodbold i Right to Dream Park.

Bare klik HER for at sikre dig en god plads.

Forhåbentlig lykkes det tigrene at bide sig fast i haserne på topholdene med en sejr over Lyngby, og så vil der kun ugen efter følge endnu en super kamp i Right to Dream Park, hvor det suveræne tophold FCK kommer på besøg søndag 26. februar kl. 16.00. Også billetsalget til den kamp åbner meget snart.

Men først gælder det altså kampen mod Lyngby. Det første opgør mellem de to klubber blev vundet af FCN med 1-0 på mål af topscorer Marcus Ingvartsen.