Alle fire FCN-spillere med i U/21 landsholdets sejr

Kategorier

Alle fire FCN-spillere i U/21 landsholdstruppen drømmer om deltagelse i EM-slutrunden.

Danmark vandt sikkert 3-0 i den første testkamp på U/21 landsholdets tur til Dubai

Det danske U/21 landshold er i gang med forberedelserne til sommerens EM-slutrunde i Polen, hvor Danmark er i pulje med Italien, Tyskland og Tjekkiet. I fredags tog landstræner Niels Frederiksen afsted til Dubai på træningslejr, og i dag spillede Danmark en testkamp mod klubholdet Henan Jianye FC.

Det blev til en sikker dansk sejr på 3-0, og alle fire FCN-spillere var i aktion i kampen. Andreas Maxsø, Emiliano Marcondes og Marcus Ingvartsen var alle med fra start. Danmark dominerede kampen fra første fløjt, men 1. halvleg forblev målløs, selv om der var flere nærgående danske forsøg.

Største målchance fik Danmark kort før pausen på et straffespark begået mod Emiliano Marcondes, men Marcus Ingvartsen måtte se sit forsøg fra 11 meter pletten blive reddet af keeperen. Emiliano Marcondes havde flere gode afslutninger og var  én af  Danmarks bedste spillere kampen igennem.

Efter en times spil skiftede Niels Frederiksen en håndfuld spillere. Pascal Gregor blev skiftet ind i centerforsvaret ved siden af Andreas Maxsø, mens Marcus Ingvartsen måtte overlade pladsen i front til Kasper Junker.

Og godt et kvarter før tid fik Danmark endelig hul på bylden med scoring til 1-0 ved Casper Nielsen. Kasper Junker fulgte op med en scoring til 2-0 kort efter og til 3-0 i det 87. minut.

Næste kamp for det danske U/21 landshold bliver på søndag mod Usbegistans A-landshold, og på mandag vender truppen retur fra Dubai.