FCN forlænger med Peter Vindahl Jensen

Kategorier

Peter Vindahl Jensen får et håndtryk af sportschef Carsten V. Jensen efter underskriften på den nye 2½ år lange kontrakt.

Den kun 18-årige målmand er nu på kontrakt i FC Nordsjælland frem til sommeren 2019

I sommeren 2015 kom målmand Peter Vindahl Jensen til FC Nordsjælland som 17-årig efter at have spillet i Helsingør,Hørsholm UI og Lyngby. Efter en halv sæson i FC Nordsjællands Akademi begyndte Peter Vindahl Jensen at snuse til Superligatruppen, hvor han deltog i en del træninger, inden han hen over 2016 blev rykket op som en fast del af Superligatruppen.

Det har også givet Peter Vindahl Jensen en plads i truppen på Danmarks U/19 landshold, som han skal med til Cypern fra den 16. til 23. januar. Han har spillet en lang række kampe for FCN i Reserveholdsturneringen  men har dog fortsat sin debut på Superligaholdet til gode. Han har ofte siddet med på bænken som reservekeeper, og har dermed sine kun 18 år til trods mærket atmosfæren omkring Superligakampene mange gange.

FCN og Peter Vindahl Jensen har i dag forlænget kontrakten med 2½ år, og sportschef Carsten V. Jensen siger:

– Det handler her i klubben om udviklingen af egne spillere, og selv om Peter kun har været omkring FC Nordsjællands U/19 hold i kortere tid, siger det noget om de muligheder, der er for at komme igennem til Superligatruppen.

– Vi ser alle et stort talent i Peter, og det bliver spændende at følge hans videre udvikling, ikke mindst i lyset af, at han nu vil blive inspireret af klubbens nye spanske målmandstræner Iñaki, der kommer med andre og spændende ideer til videreudvikling af alle klubbens målmænd.

Peter Vindahl Jensen glæder sig også meget til en spændende fremtid i FCN:

– Jeg er rigtig glad og stolt. Det er noget, jeg har stilet efter. Min udvikling er kun gået opad, lige siden jeg kom til FC Nordsjælland. Jeg har haft gode trænere og føler, at de stoler på mig, så er det gået hurtigt.

– Det ser også rigtigt spændende ud med den nye spanske målmandstræner. Bare efter to træninger med ham, er det tydeligt, at det er utraditionelt. Han kommer med noget helt nyt og meget inspirerende, som jeg er sikker på vil bringe alle os målmænd videre i vores udvikling, siger Peter Vindahl Jensen.