FCN ansætter spansk målmandstræner

Kategorier

Iñaki Caña Pavon bliver ny målmandstræner.

Foto: fcn.dk

English version here: FCN hires Spanish goalkeeper coach

Iñaki Caña Pavon bliver FC Nordsjællands nye målmandstræner, spanieren besidder den højeste målmandstræner-uddannelse i Spanien og UEFA’s A-licens for målmandstrænere. Pavon kommer med erfaring fra FC Barcelonas akademi, C.E. Sabadel og har haft sit eget målmandstræner akademi i Barcelona.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller om ansættelsen:

– Vi har valgt at tænke nyt i forhold til at udvikle målmandsspillet, som i moderne fodbold får stadig større betydning. Inaki kommer med en erfaring fra spansk fodbold, og med hans uddannelses fra den højt respekteret spanske målmandstræneruddannelse tror vi på et godt match.

– Vi havde i december måned Inaki på besøg for at træne en række af vores akademi-målmænd, og her fik vi øjnene op for en ny vej at træne målmænd på. Det bliver meget interessant at se det udvikle sig i FCN regi, slutter CV.

41-årige Pavon vil få det daglige ansvar for træningen af FCN’s målmænd på Superliga-holdet, men skal også være med til at trække de overordnede linjer for akademiet i Farum og i Ghana.

Allerede torsdag er Iñaki Caña Pavon på træningsbanen med Superliga-holdet for første gang. Det er samtidig første arbejdsdag for Superliga-spillerne der vender tilbage fra ferie.