Værd at vide før kampen mod OB

Kategorier

Emiliano Marcondes har scoret fem mål for FCN på kun 665 spilleminutter.

Foto: Boesenfoto.dk

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands kamp søndag kl. 14.00 hjemme i Right to Dream Park mod OB.

Vidste du at…

…FCN har mødt OB 43 gange tidligere i Superligaen. FCN har vundet 13 gange, 8 kampe er endt uafgjort og 22 kampe er tabt. 19 af kampene er spillet på hjemmebane, og her har FCN vundet 8 kampe, 4 kampe er endt uafgjort, mens OB har sejret 7 gange.

…denne sæsons første kamp mod OB blev spillet i Odense med fynsk sejr på 3-1. Og i sidste sæson vandt OB alle tre kampe mod FCN. OB kan faktisk se tilbage på 6 sejre i træk. Der er altså virkelig noget at revanchere for tigrene.

…dagens dommer, 34-årige Peter Munch Larsen, er i gang med sin 1. sæson i Alka Superligaen. Det er hans sjette kamp på højeste niveau, og han dømte første gang en kamp med FCN, da han måtte træde til i 2. halvleg i hjemmekampen mod AGF som substitut for skadede Lars Christoffersen.

…FCN nu har vundet tre hjemmesejre i træk og har hentet 13 point i de seneste fem hjemmekampe, så Right to Dream Park er ved at blive et fort igen.

…Emiliano Marcondes har scoret fem mål i de seneste tre hjemmekampe, og at Marcus Ingvartsen er alene i front på Superligaens topscorerliste med 12 mål i sæsonen. Ernest Asante topper assist-listen med 7 måloplæg.

…det er FC Nordsjællands sidste hjemmekamp før julepausen, men der mangler lige en udekamp mod SønderjyskE på fredag, før spillerne kan gå på ferie. FCN-truppen samles igen 5. januar til forberedelse af det spændende forår.