Mathias R. var flyvende i storsejr over Brøndby

Kategorier

Mathias Rasmussen scorede tre flotte mål mod Brøndby.

Foto: Boesenfoto.dk

Med en imponerende flot holdindsats og sejr på hele 7-1 over Brøndby sikrede FCN sig førstepladsen i Reserveholdsturneringen.

Hele FCN-holdet var stærkt opsat på, at efterårets Reserveholdsturnering  skulle sluttes af med en sejr over Brøndby, og den blev sikret på imponerende facon. Efter en føring på 3-1 ved pausen tog tigrene for alvor fat i slutfasen, hvor gæsterne blev udspillet efter alle kunstens regler til en storsejr på 7-1.

Alle mand leverede flot, og norske Mathias Rasmussen var i ekstremt målhumør med tre kasser. Det ene mål flottere end det andet, og til sidst var Mathias Rasmussen i hopla til også at lave “Messi” driblinger i feltet, før han smart prikkede bolden i nettet.

Kampen startede rimeligt jævnbyrdigt, men FCN havde hele tiden lidt overtag i spillet og var gode i genpresset, hvis bolden blev tabt. Midt i 1. halvleg fik FCN udbytte til 1-0 ved Viktor Tranberg efter et hjørnespark, og i 28. minut blev det 2-0, da Tobias Mikkelsen blev spillet helt fri med en dyb stikning i højre side.

Brøndby fik svaret lidt igen i det 34. minut, da FCN en kort overgang kun var ti mand på banen, fordi en skadet Abdul Mumin måtte forlade kampen inden Victor Lorentzen var varmet op til at blive skiftet ind. Det udnyttede Marcus Urena til en 1-2 reducering.

FCN kunne dog gå til pausen med en føring på 3-1, da Mathias Rasmussen iskoldt udnyttede en flot frispilning. Og straks efter pausen fik Brøndby det endelige knæk. Gæsterne gav bolden op og spænede i angreb med næsten hele flokken på en lang bold, der blev sparket frem mod feltet. FCN-forsvaret afviste og slog resolut contra, så netop indskiftede Bajram Fetai kunne udnytte al pladsen og lægge en sukkerbold til Adnan Mohammed, der scorede til 4-1.

Brøndby forsøgte at komme tilbage i kampen, men tigrene spillede koncentreret. Og Alex Runarsson i målet var sikkerheden selv. Han snuppede også flot et frispark helt ude ved stolpen.

De sidste ti minutter satte FCN så igen turbo på. Først knaldede Mathias Rasmussen med en behersket halvflugter boldne i kassen til 5-1 på indlæg fra Benjamin Lund. Og øjeblikket efter gik den flyvende nordmand solo gennem tre fire forsvarsspillere og scorede elegant til 6-1. Benjamin Lund sluttede målfesten af til 7-1 på et godt gennemspillet angreb, som han selv startede og til sidst fik bolden retur i feltet fra Bajram Fetai.

Træner Søren Krogh strålede også som en sol, da han tog imod sine spillere i omklædningsrummet bagefter:

– Vi ville vinde puljen foran FCK, og det gør vi med den her sejr. Det er så vigtigt, at vi sikrede billet til den landsdækkende Reserveholdsturnering til foråret, så vi kan få nogle kampe, hvor vi bliver maksimalt pressede.

– Alle investerede i det her resultat, og når det så blev en storsejr krydret med lækre mål, kan man kun være tilfreds. I dag blev holdets potentiale spillet helt ud, og især Mathias Rasmussen strålede.

– Men nøglen var hårdt arbejde og godt presspil, og når vi præsterer sådan, kan jeg kun være stolt af drengene, lyder det fra Søren Krogh.

Se slutstillingen i Reserveholdsturneringen HER

Reserveholdskamp i Right to Dream Park:
FCN-Brøndby 7-1 (3-1)
Mål: 23. minut 1-0 Viktor Tranberg. 28. minut 2-0 Tobias Mikkelsen. 34. minut 2-1 Marcus Urena. 45. minut 3-1 Mathias Rasmussen. 46. minut 4-1 Adnan Mohammad. 83. minut 5-1 Mathias Rasmussen. 85. minut 6-1 Mathias Rasmussen. 91. minut 7-1 Benjamin Lund.

FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:

Alex Runarsson
Benjamin Lund, Abdul Mumin (34. minut Victor Lorentzen), Viktor Tranberg, Christian “TK” Køhler (Dominic Oduro).
Victor Nelsson, Divine Naah, Mohammed Fellah (63. Nicolai Frederiksen).
Adnan Mohammad, Mathias Rasmussen, Tobias Mikkelsen (46 Bajram Fetai)