Marcus Ingvartsen kåret til Månedens spiller i Superligaen

Kategorier

Marcus Ingvartsen er blevet kåret til november måneds bedste spiller i Alka Superligaen, og angriberen har også været varm med 4 mål i 4 kampe, samtidig med stærke præstationer til gavn for holdet. Du kan i videoen se selve overrækkelse, da Ingvartsen fik prisen.

Månedens Spiller i Alka Superliga 

Divisionsforeningen forestår hver sæson officielle kåringer af Månedens Spiller i Alka Superliga i samarbejde med de 2 rettighedshavere Viasat og Discovery. Kåringer af Månedens Spiller finder sted i den første spillerunde efter hele måneder med Superliga-fodbold – dvs. i månederne august, september, oktober, november, marts, april og maj. I denne måned stod kampen mellem profiler fra to forskellige Alka Superliga-klubber. De tre kandidater i november var Youssef Toutouh (FCK), Marcus Ingvartsen (FCN) og Mathias Zanka Jørgensen (FCK). 

Månedens Spiller udpeges af et ekspertpanel der tæller i alt 12 fodboldeksperter fra Alka Superligaens primære rettighedshavere; Viasat og Discovery. Hver af eksperterne giver henholdsvis 3, 2 og 1 point til de tre spillere, de mener, der har gjort den bedste figur i de kampe der er blevet spillet i Alka Superliga i den pågældende måned. Den spiller der får flest point, vinder titlen som Månedens Spiller.

Ekspertpanelet består af:

Morten Bruun (Discovery)
Stig Tøfting (Viasat)
Mads Junker (Discovery)
Martin Jørgensen (Viasat)
Mikkel Bischoff (Discovery)
Per Frimann (Viasat)
Lars Jacobsen (Discovery)
Peter Graulund (Viasat)
Mette Cornelius (Discovery)
Jesper Grønkjær (Viasat)
Flemming Povlsen (Discovery)
Peter Kjær (Viasat)