Hjulmand: Vi skal sætte bedst muligt aftryk

Kategorier

Foto: Getty Images

FC Nordsjællands cheftræner vil møde SønderjyskE med masser af energi og power i udekampen i aften kl. 20.15.

Da FCN sidst mødte SønderjyskE i 9. spillerunde i Right to Dream Park, havde sønderjyderne endnu ikke prøvet at vinde en kamp i dette års Superliga, men brugt mange kræfter på sine europæiske kampe. Det lignede også en sejr til FCN med 2-0 føring ved pausen, men SønderjyskE fik vendt kampen på hovedet og vandt 3-2.

Siden har begge hold fulgtes fremad i tabellen, men FCN fik desværre i søndags mod OB brudt en lang og god stime med et nederlag hjemme til OB. det er cheftræner Kasper Hjulmand fokuseret på at rejse sig fra i Haderslev i aften:

– Vi skal ud og vise, at vi kan slå tilbage med masser af energi og power, så vi kan sætte det bedst mulige aftryk inden pausen. Alle kampe er vigtige, og vi skal skabe det bedste afsæt til forårets sidste fem grundspilskampe.

– SønderjyskE er kommet godt igen og er stærk på hjemmebane. Det er Jakob Michelsens sidste kamp, og han har gjort det godt med holdet. Jeg vil ønske Jakob held og lykke, men ikke før vores kamp er slut, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Jakob Michelsen har været træner for SønderjyskE siden sommeren 2015 og førte sit hold til sølvmedaljer i sidste sæson. Fra januar fortsætter han trænerkarrieren i svenske Hammerby.

Kampen i aften i Haderslev fløjtes i gang kl. 20.15, og den vises på Canal 9.