Groothuizen: Det er som en stor finale

Kategorier

Indy Groothuizen har vist stor autoritet i feltet med redninger og gode indgreb.

Boesenfoto.dk

– Vi har sat os selv under pres inden kampen mod SønderjyskE, men vi har før spillet godt under pres. Og det er sådan nogle kampe, som er sjovest at spille, den skal have fuld gas, siger FC Nordsjællands hollandske keeper

Når FCN sent fredag aften løber på banen i Haderslev til den sidste Superligakamp inden julepausen, er det med fokus på straks at komme tilbage til den gode stime efter det skuffende nederlag til OB:

– Vi har sat os selv i en svær situation, for med fem point op til SønderjyskE, så bliver det svært hvis vi taber den kamp, hvis vi skal have en chance for at nå op i top 6 på de fem sidste kampe i grundspillet til foråret. Det kan dog stadig lade sig gøre med gode præstationer.

– Derfor er det som en stor finale, hvor vi vil gøre alt for at få et resultat, vi kan bruge. Vi har været inde i en lang og god stime, hvor vi også har spillet flere kampe under pres. Så vi er ikke bange, selv om det ligner en svær kamp. Og vi glæder os helt vildt, det er sådan nogle kampe, som der er sjove at spille, siger Indy Groothuizen.

Han har vogtet buret for FCN i de seneste 11 kampe, siden han fik chancen midt i september, da Alex Runarsson måtte udgå i pausen mod Horsens med en skade.

Den kun 20-årige hollandske keeper holdt clean sheet i sine to første kampe, men det er desværre ikke lykkedes siden, selv om han har leveret mange flotte redninger og gode indgreb i feltet.

– Det er desværre lang tid siden, vi sidst har holdt clean sheet. Vi lukker stadig for mange mål ind, og det er et punkt, vi skal forbedre. Som målmand vil man altid gerne holde clean sheet, men det vigtigste er, at vi vinder.

– Vi burde have vundet den første kamp mod SønderjyskE, hvor vi førte 2-0, og jeg synes, vi som hold står stærkere nu. Så jeg tror på det, men det kræver, at vi står sammen alle mand, ikke bare de 11 startende men hele truppen, lyder det fra Indy Groothuizen.

Inden kampen i søndags mod OB havde FCN præsteret en stime på 10 kampe med kun ét nederlag, og nu gælder det om straks at komme tilbage på vindersporet igen.