FCN-spiller er nu topscorer i U/17 Ligaen

Kategorier

Nikolai Frederiksen scorede alle fire mål for FCN i Lyngby.

Nicolai Frederiksen scorede alle fire mål for FCN i lørdagens 4-4 kamp i Lyngby, og han har i alt scoret 13 mål i sæsonen

U/17 Liga: Lyngby-FCN 4-4 (3-2)

Nicolai Frederiksen er gået helt amok med målscoringer på det seneste. For en uge siden stod han for alle tre træffere, da FCN U/17 besejrede AaB med 3-2. Altså syv mål i de seneste to spillerunder, og dermed er Nicolai Frederiksen også røget øverst på topscorerlisten sammen med Victor Jensen, FCK. Begge har nettet 13 gange.

FCN startede kampen i Lyngby ganske forfærdeligt med et selvmål allerede i 3. minut, og sløseriet forsatte, så der allerede efter 12 minutter stod 3-0 til Lyngby.

Men så tog de unge tigre sig også sammen og startede et seriøst comeback. Nicolai Frederiksen fik vist vejen med et flot skud i det lange hjørne, og lidt efter kunne han score til 2-3 på straffespark begået mod Oliver Tølbøll. FCN kunne således gå til pausen med ny tro på tingene.

Straks fra 2. halvlegs start forsatte FCN jagten på udligning, mens Lyngby trak sig længere tilbage. Udligningen kom allerede fem minutter efter pausen, og derefter satte FCN yderligere tryk på og gik efter sejren. Men med kun fem minutter tilbage af kampen var det i stedet Lyngby, der slog kontra til 4-3 efter tyndt forsvarsspil af FCN.

Heldigvis havde Nicolai Frederiksen også et fjerde mål i støvlerne til udligning til 4-4 i kampens allersidste minut. FCN kunne ærgre sig voldsomt over den dårlige start på kampen, men det var opmuntrende, at holdet kom så stærkt igen. Den flotte moral er stærkt medvirkende til, at FCN nu er ubesejret i ni kampe på stribe og overvintrer på rækkens tredjeplads.

U/19 Liga: Lyngby-FCN 2-0 (0-0)

FC Nordsjællands U/19 mandskab fik ikke point med sig fra Lyngby, selv om det var meget tæt på i en jævnbyrdig kamp. I 1. halvleg kneb det lidt med sammenhængen i FCN-spillet, men det blev bedre efter pausen, og den chancefattige kamp var også målløs helt frem til slutfasen. FCN blev ved med at gå efter sejren, men på to mål i 89. og 92. minut sikrede Lyngby sig i stedet alle tre point.

– Det var en tæt kamp, og det er lidt symtomatisk for vores efterår, at den faldt ud til deres fordel, siger cheftræner Morten Karlsen, der går til vinterpause i den tunge ende af rækken. Inden da spiller FCN lige en træningskamp mod 2. divisionsholdet fra B 93 torsdag aften.