FCN har 11 spillere på danske U-landshold i januar

Kategorier

Nikolai Frederiksen er topscorer i U/17 Ligaen med 16 mål.

Foto: Per Kjærbye

Udover de fire U/21 landsholdsspillere har FCN også syv spillere på U/16, U/17 og U/19 landsholdene, der alle skal til Cypern på træningslejr i januar.

Danmarks U/21 landshold forbereder sig i januar fra den 13. til den 23. til sommerens EM-slutrunde med en træningslejr i Dubai, og her har FCN fire spillere med. Det er Andreas Maxsø, Pascal Gregor, Marcus Ingvartsen og Emiliano Marcondes.

Men udover disse fire er FC Nordsjælland også repræsenteret med syv spillere på U-landsholdene fra U/16 til U/19, der alle skal på træningstur til Cypern i tidsrummet 15. til 23. januar.

FCN har fire mand med på U/19 landsholdet. Fra Superligatruppen er det målmand Peter Vindahl Jensen og Victor Nelsson, begge er årgang 98 og har spillet på U/19 landsholdet tidligere, mens det kan blive til debut for årgang 99 spillerne Andreas Olsen og Nicklas Strunk Jakobsen fra FC Nordsjællands U/19 trup. Der skal spilles tre kampe under opholdet på Cypern.

På Danmarks U/17 landshold er FCN repræsenteret ved Nikolai Frederiksen, årgang 2000, samt på U/16 landsholdet de to årgang 2001 spillere Oliver Villadsen og Oliver Tølbøll Rimmen.

Både U/16 og U/17 landsholdet spiller to kampe under opholdet på Cypern.

Altså i alt 11 FCN-spillere skal i januar være med på diverse danske U-landshold.