FCN fortsætter i den italienske stil

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

FC Nordsjælland og Diadora har forlænget samarbejdet, og det betyder, at det italienske tøjmærke fortsætter som klubbens tøj- og udstyrspartner. Det betyder også, at Diadora vil klæde Alka Superliga-holdet og klubbens U/19 og U/17-hold på til kamp og træning.

Adm. direktør Ole Palmå fortæller:

– Vi er glade for at have forlænget samarbejdet med Diadora, som har været en meget loyal partner siden 2013. Vi har været glade for at have stor indflydelse på de produkter, som vi er med til at bære. Det betyder, at vi ikke bare bliver en del af mængden, men faktisk kan tilbyde vores fans et andet design, end hvad de normalt ser rundt i Danmark, siger Palmå.

Aftalen mellem de to parter er eksklusiv og betyder, at FCN selv er med til at designe og skabe spilletrøjer.

Hos Diadora fortæller Lars Bo Christensen følgende om forlængelsen af aftalen:

– Aftalen med FCN er et godt match for vores brand, og vi glæder os over, at samarbejdet forlænges. Kvalitet er et vigtigt parameter for begge parter, og derfor har det været naturligt for os at forlænge aftalen med FCN. Vi er samtidig stolte over ikke kun at skulle klæde Superliga-holdet på, men fortsat også nogle af landets bedste talenter på FCN’s ungdomshold, fortæller Lars Bo.