Emiliano scorer et mål hvert 133. minut

Kategorier

Emiliano Marcondes har scoret fem mål for FCN på kun 665 spilleminutter.

Foto: Boesenfoto.dk

Målt på effektivitet i forhold til antal spilleminutter er Emiliano Marcondes lidt mere målfarlig end topscorer Marcus Ingvartsen, der har brugt 157 minutter om hvert mål

Alka Superligaens topscorerliste taler sit klare sprog om, hvem der er de mest målfarlige spillere, og her er FCN stærkt repræsenteret ved 20-årige Marcus Ingvartsen, der på et tidspunkt toppede listen og lige nu her ved vinterpausen er på 2. pladsen med sine 12 scoringer, kun overgået af Brøndbys Pukki med 14 mål.

Marcus Ingvartsen har været meget konstant scorende gennem hele efteråret og blev fortjent kåret som månedens Superligaspiller i november. Han var sammen med Stanislav Lobotka ene om at spille alle 21 kampe for FCN i efteråret, og med i alt 1885 minutter på banen i denne sæson, har Marcus Ingvartsen brugt i gennemsnit 157 spilleminutter om hver af sine 12 scoringer.

Det er et flot snit men overgås faktisk af 21-årige Emiliano Marcondes, der måtte sidde udenfor fra sæsonstart med en drilsk skade og først kom på banen i de sidste 12 kampe. Det blev til 665 spilleminutter for Emiliano Marcondes, og da det lykkedes ham at score 5 mål på den tid, svarer det til kun 133 minutter pr. mål.

Også Godsway Donyoh har nettet 5 gange i efteråret, og med 1196 spilleminutter giver det en effektivitet på et mål hvert 239. minut. Ernest Asante har scoret 3 mål på 1170 minutter, og han har desuden suppleret som assist ved 7 andre mål, så han har altså været involveret i en scoring hvert 117. minut. Nøjagtig det samme har Marcus Ingvartsen, hvis man medregner de fire assist, han har leveret ved siden af sine mange scoringer.

Topscorerlisten for FCN i efteråret ser således ud:

Marcus Ingvartsen, 12 mål, 4 assist, 157 min. pr. mål, 117 min. pr. mål+assist
Godsway Donyoh, 5 mål, 4 assist, 239 min. pr. mål, 133 min. pr. mål+assist
Emiliano Marcondes, 5 mål, 133 min. pr. mål
Ernest Asante, 3 mål, 7 assist, 390 min. pr. mål, 117 min. pr. mål+assist

De står for 25 af FC Nordsjællands 30 mål som Superligaens fjerdemest scorende klub, og de sidste fem mål fordeler sig på Tobias Mikkelsen, Mathias Jensen, Benjamin Lund, Ramón Rodrígues samt Joshua John.

Assistlisten føres klart af Ernest Asante med 7 måloplæg, mens Stanislav Lobotka, Marcus Ingvartsen og Godsway Donyoh alle står noteret for 4. Syv spillere har bidraget med en enkelt assist. Det er Tobias Mikkelsen, Divine Naah, Andreas Skovgaard, Mohammed Fellah, Lasse Petry, Mads “Mini” Pedersen og Ramón Rodrígues.