4 FCN’ere tager med U/21 til Dubai

Kategorier

De fire FCN'er er klar til at sætte kursen mod Dubai i januar.

Andreas Maxsø, Marcus Ingvartsen, Emiliano Marcondes og Pascal Gregor er alle blevet udtaget til den tur som U/21-landsholdet skal på til januar. Der venter 10 dage i Dubai fra 13.januar til 23.januar.

Der venter et spændende U/21 EM til sommer, og derfor skal holdet forsøge tidligt at blive endnu mere sammenspillet. Det betyder at årets første samling allerede er i januar, hvor holdet drager mod Dubai, hvor otte dages træningspas og to kampe mod russiske Anzhi FC (18. januar) og FC Krasnodar (21/22. januar) venter.

FC Nordsjælland er igen det hold, som er flest spillere udtaget til det danske U/21-landshold. Alle fire spillere har været mere eller mindre fast med omkring det danske U/21-landshold.