Værd at vide før dagens kamp mod Esbjerg

Kategorier

Boesenfoto.dk

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands kamp i dag kl. 16.00 i Esbjerg. Kampen vises af EuroSport 2.

Vidste du at…

…FCN og Esbjerg har mødt hinanden 40 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 14 sejre, 8 kampe er endt uafgjort og 18 gange har Esbjerg vundet. 17 af kampene er spillet i Esbjerg, og her har FCN kun 4 sejre, mens 4 kampe er endt uafgjort og 9 med sejr til Esbjerg.

…FCN vandt 3-0 over Esbjerg, da de to hold sidst mødtes i Right to Dream Park. Målscorere var Marcus Ingvartsen med to mål og Godsway Donyoh.

…i sidste sæson havde FCN det meget svært mod Esbjerg, der vandt to af kampene, mens den tredje endte uafgjort.

…kampens dommer, 33-årige Mads-Kristoffer Kristoffersen, er i gang med sin 6. sæson som Alka Superliga dommer. Han dømte senest en kamp med FCN, da Brøndby var på besøg i Right to Dream Park midt i oktober.

…20-årige Marcus Ingvartsen er Superligaens topscorer med 10 mål og netop har forlænget sin kontrakt med FCN til sommeren 2019.

…Ernest Asante topper Superligaens assistliste med 7 måloplæg. Han har desuden selv scoret 2 gange i sine kun 12 kampe for FCN.

…Emiliano Marcondes efter en længere skadespause fik sin første kamp i startopstillingen mod Viborg for en måned siden, og han har scoret fire mål i de seneste tre kampe.

…FCN kun har tabt én af sine seneste otte kampe i Superligaen.