Værd at vide før dagens kamp i Randers

Kategorier

Godsway Donyoh scorede i den senest 1-1 kamp mod Randers og har lavet fire mål i de seneste fem kampe.

Boesenfoto.k

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands udekamp i dag kl. 16.00 i Randers. Kampen vises på TV3 sport 1.

.…FCN har mødt Randers 31 gange tidligere i Superligaen. FCN har vundet 10 gange, 13 kampe er endt uafgjort og 8 gange har kronjyderne sejret. 14 af kampene er spillet i Randers, og her har FCN kun 3 sejre, 4 kampe er endt uafgjort, og Randers har vundet 7 gange.

…den seneste kamp mod Randers var 19. august i 6. spillerunde hjemme i Right to Dream Park, og den endte 1-1. Godsway Donyoh udlignede midt i 2. halvleg på oplæg fra Ernest Asante, der var kommet på banen to minutter tidligere til debut.

…i 10 af sæsonens 15 kampe har FCN scoret først, mens modstanderne kun har gjort det i 4 af kampene, og én kamp er endt målløs.

…netop Randers var et af de fire hold, der scorede først, men her svarede FCN igen til 1-1, og det er således den eneste kamp indtil nu, hvor FCN har forbedret sit pointudbytte i 2. halvleg i forhold til stillingen ved pausen.

…Godsway Donyoh har scoret i fire af FC Nordsjællands seneste fem kampe i Alka Superligaen og har scoret fem mål i alt i denne sæson. Topscorer for FCN er dog fortsat Marcus Ingvartsen med 8 træffere.

…kampens dommer, den kun 35-årige Anders Poulsen, er i gang med sin 6. sæson som dommer i Superligaen. Han har senest dømt FCN i udekampen mod AGF i 8. spillerunde.

…den tidligere FCN-træner, Ólafur Kristjánsson, inden denne sæson blev ny træner i Randers FC. Islændingen var træner for FCN i halvanden sæson fra sommeren 2014 til december 2015.

…FCN er ubesejret i de seneste 6 Superligakampe i træk. 10 point for to sejre og fire uafgjorte resultater er det blevet til i disse kampe. Randers har i sine seneste 6 kampe hentet 8 point og vandt i sidste runde udekampen mod Lyngby.

…der efter kampen i Randers igen er pause i Superligaen til afvikling af landskampe, og hele 8 spillere fra FCN-truppen skal afsted i national tjeneste. Det er tre spillere på hver af de danske U/21 og U/19 landshold, samt Mathias Rasmussen på Norges U/21 og Stanislav Lobotka på Slovakiets A-landshold.