Vær med til at mindes Peter Brixtofte

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

I forbindelse med kampen FCN-AGF lørdag kl. 16 vil Farums tidligere borgmester blive mindet med stilhed efterfulgt af klapsalver, og FC Nordsjællands spillere vil bære sørgebind.

Tirsdag 8. november døde Peter Brixtofte kun 66 år gammel. Brixtofte var fra 1986 til 2002 borgmester i Farum og i den grad sportens mand med visioner. Med stort fremsyn fik han bygget sportsfaciliteter, som alle nyder godt af i dag.

Med bygningen af bl. a. Farum Arena og Farum Park (i dag Right to Dream Park) skabte Peter Brixtofte de muligheder, der har gjort Farum til et sportsmekka. Og hans entusiastiske arbejde for Farum Boldklub var i høj grad medvirkende til at skabe den solide base, FC Nordsjælland har kunnet bygge videre på.

Derfor vil FC Nordsjælland mindes Peter Brixtofte i forbindelse med kommende hjemmekamp i Alka Superligaen mod AGF lørdag 19. november kl. 16.00. Det sker i samråd med Peter Brixtoftes familie, der også vil være til stede i Right to Dream Park.

Peter Brixtofte havde altid store drømme, som han prøvede at realisere på godt og ondt, som eftertiden har vist. Hans eftermæle i Farum vil altid være som sportens mand, der har skabt muligheder, som mange mennesker har glæde af nu.

Farum BK/FC Nordsjælland var hans hjerteklub til det sidste, og da FC Nordsjælland med mesterskabet i 2012 sikrede billet til Champions League gruppespillet, var det én af Peter Brixtoftes tidlige visioner for klubben, der gik i opfyldelse.

Derfor håber FC Nordsjælland på et stort fremmøde til kampen mod AGF, så vi sammen kan mindes Peter Brixtofte og få en fodboldoplevelse, som han værdsatte så højt. Alle Farums borgere er blevet inviteret til lørdagens kamp med to billetter for at kunne være med til at mindes Brixtofte. Der vil være 30 sekunders stilhed efterfulgt af 30 sekunders klapsalver. FC Nordsjællands spillere bære sørgebind, og der vil være andre markeringer af det sidste farvel til Peter Brixtofte.