U/17 var flyvende i Silkeborg

Kategorier

U/17 træner Kasper Kurland: Herlig sejr og flotte mål.

FCN U/17 imponerede med en 8-2 storsejr, mens U/19 måtte indkassere et nedelag på 4-2

U/19 Liga: Silkeborg-FCN 4-2 (4-0)
Mål: 7. minut 1-0, 17. minut 2-0. 31. minut 3-0. (hattrick Anders Iversen), 42. minut 4-0. 47. minut 4-1 Nicklas Strunck Jakobsen. 50. minut 4-2 Andreas Olsen.

FC Nordsjællands spillere kunne slet ikke få fodfæste i 1. halvleg, hvor de nærmest blev blæst ud af Søholt-banen i Silkeborg. Hjemmeholdets Anders Iversen var ustyrlig med et flot hattrick i løbet af kun en halv time, og Silkeborg fik også scoret til 4-0 før pausen.

Efter den flotte 1. halvleg af Silkeborg kom FCN bedre med i 2. halvleg. To hurtige mål til 2-4 gav også troen på, at kampen alligevel kunne give point, men det blev ved håbet. FCN skabte målchancer men havde ikke effektiviteten til at skabe ny spænding i en kamp, der blev tabt på den første halve time.

Cheftræner Morten Karlsen siger:

– Vores niveau i 1. halvleg var alt for lavt i forhold til, hvad vi gerne vil. Vi laver mange fejl og bliver straffet hårdt af et effektivt Silkeborg-mandskab.

– Derfor måtte vi også ændre noget i pausen, og det hjalp, for vi fik betydeligt bedre fat fra 2. halvlegs start. Med to hurtige mål fik vi også troen på point, men desværre lykkedes det aldrig at få den tredje scoring, der for alvor ville have åbnet kampen igen, lyder det fra Morten Karlsen.

U/17 Liga: Silkeborg-FCN 2-8 (0-4)
Mål: 6. minut 0-1 Nikolai Frederiksen. 9. minut 0-2 Mathias Jørgensen. 33. minut 0-3 Oliver Tølbøll Rimmen. 35. minut 0-4 Mathias Jørgensen. 44. minut 0-5 Frederik Juul Christensen. 56. minut 1-5. 66. minut 2-5. 67. minut 2-6 Emeka Nnamani. 72. minut 2-7 Nikolai Frederiksen. 73. minut 2-8 Karim El-Haddouch.

Modsat de lidt ældre spillere fra FCN var U/17 drengene toptændte fra første fløjt og leverede en helt igennem formidabel indsats, der berettigede storsejren på 8-2 i Silkeborg. Jyderne forsøgte med et højt pres, men det spillede tigrene sig hver gang glimrende ud af og dominerede på den måde 1. halvleg totalt.

FCN fortsatte det flotte spil efter pausen og bragte sig foran 5-0, før der kom et par bump på den ellers lige landevej. Efter knap en times spil forhindrede Marcus Gudmann en Silkeborg-scoring ved at lave straffespark, og han fik det røde kort. Silkeborg scorede til 1-5 på straffesparket og 2-5 kort efter.

Men straks svarede FCN igen med målet til 6-2, og så var hjemmeholdet totalt knækket. Med kun ti mand på banen scorede FCN endnu et par gange til den totale triumf på 8-2.

En glad cheftræner, Kasper Kurland, konstaterede kort:

– En herlig sejr med en masse flotte mål. Mange af dem som hentet lige fra træningsbanen, og der vil vi også arbejde videre.

Næste opgave for U/17 er tirsdag 29. november kl. 17.15 hjemme mod AaB. Umiddelbart forinden kl. 15.00 spiller også FCN U/19 mod AaB i Right to Dream Park.