U/17 hentede et point i Midtjylland

Kategorier

U/17 udlignede til 2-2 kort før tid i udekampen mod FC Midtjylland, mens U/19 blev slået med hele 6-2 af et stærkt FCM-hold.

U/17 Liga: FCM-FCN 2-2 (1-1)
Mål: 19. min. 0-1 Oliver Tølbøll Rimmen. 26. min 1-1. 67. min. 2-1. 80. min. 2-2 Emeka Nnamani .

U/19 Liga: FCM-FCN 6-2 (3-1)
Mål: 6. min. 1-0. 20. min. 2-0. 31. min. 2-1 Andreas Olsen. 48. min 4-1. 50. min. 5-1. 64. minut 6-1. 76. min. 6-2 Niklas Toft Kristiansen.

FC Nordsjællands to Ligamandskaber var på svære opgaver på udebane mod FC Midtjylland, og det var tæt på to nederlag, men i sidste øjeblik reddede U/17 det ene point med en udligning til 2-2.

FC Midtjylland er tophold i U/19 Ligaen og levede helt op til placeringen med en sikker 6-2 sejr, ligeligt fordelt med 3-1 i hver halvleg. Mads Thychosen slog takten an for FCM allerede efter godt fem minutters spil, og det blev 2-0 til FCM, inden Andreas Olsen med reduceringen til 1-2 skabte nyt håb om point. Det rakte dog ikke. FCM fortsatte bare og førte hele 6-1, før FCN fik en trøsttræffer ved Niklas Toft Kristiansen.

FCN scorede også sidst i U/17 kampen, og det havde en ganske anderledes effekt, for det var til 2-2, og dermed fik FCN et point med hjem fra turen til det midtjyske. Det var en tæt og intens kamp hele vejen igennem, og det var FCN, der kom i front midtvejs i 1. halvleg, da Oliver Tølbøll smart løb bag om ryggen på Midtjyllands højre back, der ville heade tilbage til målmanden. Oliver kom imellem og lobbede bolden ind til 1-0.

FCM fik dog udlignet nogle minutter senere i en situation, hvor der blev begået flere defensive fejl af FCN. Fra 2. halvlegs start fik FCM ikke lagt samme pres, og tigrene fik mere spil. Men det ændrede sig igen knap ti minutter inde i 2. halvleg, da Karim El-Haddouch blev udvist efter to gule kort.

Alligevel holdt drengene længe stand med stenhårdt arbejde, men et flot langskud gav alligevel FCM føringen på 2-1, og det lignede længe en hjemmesejr. Men trods kun 10 mand i en halv time ville FCN det anderledes, og drengene fik belønningen for hårdt slid, da Nicolai Frederiksen i sidste minut erobrede bolden og fyrede et skud af, som gav en ripost, og den var Emeka Nnamani først over og udlignede til 2-2.

– Jeg kan kun rose drengene for at komme igen på den måde efter så lang tid i undertal og få et point med hjem fra en svær udebane. Vi fokuserer på præstationen, og den arbejder vi hele tiden på at forbedre, lyder det fra U/17 træner Kasper Kurland. Med det uafgjorte resultat holder FCN trit med FCM lige efter rækkens top.

U/17 spiller igen allerede på lørdag kl. 13.30 hjemme mod HB Køge.