U/17 blev belønnet for tålmodigt spil

Kategorier

Nikolai Frederiksen scorede alle fire mål for FCN i Lyngby.

På et mål et kvarter før tid af Nikolai Frederiksen vandt FCN 1-0 hjemme over HB Køge i U/17 Ligaen

U/17 Liga: FCN-HB Køge 1-0 (0-0)
Mål: 65. minut 1-0 Nicolai Frederiksen

– Jeg må rose drengene for at spille med stor tålmodighed og koncentration kampen igennem. Det blev belønnet med tre point, selv om vi savnede lidt mere skarphed i afslutningerne.

Sådan lyder det fra U/17 cheftræner Kasper Kurland efter lørdagens knebne sejr på 1-0 hjemme over HB Køge på et mål et kvarter før tid.

Kampbilledet var meget ensartet med FCN som den dominerende part i spillet og med klart flest afslutninger, mens HB Køge koncentrerede sig om at forsvare dybt og lure på omstillingsmuligheder. Dem fik gæsterne også nogle enkelte af og var farlige et par  gange.

Men FCN fastholdt organisationen og blev ved med at spille med stor tålmodighed til chancen bød sig. Desværre var skarpheden i front ikke god nok, og derfor gav 14 afslutninger kun det ene men også meget vigtige mål, som Nikolai Frederiksen scorede et kvarter før tid.

Med sejren holder FCN fast i topfeltet og næste opgave er lørdag 19. november ude mod Silkeborg. Der mangler endnu fire kampe, før der er vinterpause i U/17 Ligaen.