Sådan gik det sidst mod Randers

Kategorier

Superliga-kampene nærmer sig igen, og FCN skal lørdag en tur til Randers for at forsætte den stærke stime i Alka Superligaen, som byder på en stime af 6 kampe uden nederlag, og senest med en fantastisk 4-3 sejr i overtiden mod Viborg.

FC Nordsjælland og Randers FC har mødt hinanden en gang tidligere i sæsonen, og det var hjemme i Farum. Den kamp blev 1-1 efter Randers havde bragt sig foran i 1.halvleg på mål af Mikkel Kallesøe. I 2.halvleg fik Ernest Asante sine første minutter for FC Nordsjælland, og hans første aktion blev en assist til Godsway Donyoh, som sørgede for udligningen. Det var en meget lige kamp, og det bliver uden tvivl et svært opgør i Randers.

Begge mandskaber kommer med Superliga-selvtillid efter sejre i seneste kamp i ligaen, men mens Randers har haft lidt mere ustabil periode med vundne og tabte kampe, så er FCN uden nederlag i 6 runder.

Der er kickoff kl.16.00 i Randers, og du kan se kampen på TV3 Sport 1, hvis ikke du tager turen til Kronjylland.