Reserverne vandt uden at spille prangende

Kategorier

Boesenfoto.dk

Sejren på 3-0 over 2. divisionsholdet HIK lyder mere overbevisende, end den var.

FC Nordsjællands reserver kom godt i gang i træningskampen mod 2. divisionsholdet HIK, der tydeligvis havde en del respekt fra start. Derfor kunne FCN også styre spillet det meste af tiden og skabte flere åbne målchancer med hurtigt spil og farlige stikninger i dybden.

Det gav bonus første gang efter et kvarter, hvor Divine Naah afsluttede et godt gennemspillet angreb til 1-0, og kort efter kunne Adnan Mohammad let øge til 2-0, da han opsnappede bolden efter en pasningsfejl af HIK-forsvaret. Der var chancer til flere scoringer, men det blev ved 2-0 til pausen.

Og fra 2. halvlegs start ændrede kampbilledet sig en del. HIK havde kastet respekten over bord og gik frem i et langt højere og mere aggressivt pres, som FCN aldrig fandt løsningen på. FCN-spillet blev rodet og usammenhængende med alt for meget småbold i pressede situationer. HIK var meget mere direkte i sit angrebsspil og skabte gode muligheder for en reducering.

Så det var ikke efter spil og chancer i 2. halvleg, at det var FCN, der efter en times spil øgede til 3-0, igen ved Divine Naah. HIK gav tigrene hård kamp, men det er alligevel kvalitet at vinde 3-0 på en dag, hvor spillet absolut ikke var prangende.

FCN-træner Søren Krogh havde også nogle kritiske bemærkninger til sine spille bagefter:

– I dag fik vi ikke vist det potentiale, der er i holdet, for vi holdt ikke kvaliteten i spillet. Der manglede lidt på alle parametre, og det må vi arbejde med. Vi kan og skal gøre det bedre, end vi gjorde. Især i 2. halvleg valgte vi de forkerte løsninger. Men clean sheet og 3-0 sejr på en dårlig dag vidner trods alt om en vis styrke, lød det fra Søren Krogh.

Træningskamp i Right to Dream Park:
FCN Reservehold-HIK (2. division) 3-0 (2-0)
Mål: 15. minut 1-0 Divine Naah. 17. minut 2-0 Adnan Mohammad. 60. minut 3-0 Divine Naah.
FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
Alex Runarsson
Abdul Mumin (70: Victor Lorentzen), Viktor Tranberg, Andreas Skovgaard (46: Dominic Oduro), Benjamin Lund.
Mathias Jensen (85: Nicklas Strunck), Christian “TK” Køhler, Divine Naah.
Tobias Mikkelsen (46: Jonathan Amon), Mathias Rasmussen, Adnan Mohammad (46: Martin Frese)
På bænken uden at komme ind: Peter Jensen (M)

Storsejr til U/16 over Brøndby

FC Nordsjællands U/16 mandskab spillede også kamp tirsdag aften, og det blev til en overbevisende og flot sejr i Brøndby på hele 7-0. FCN dominerede kampen fra start til slut og lavede flere rigtig flotte mål.