Reserverne til tops med flot sejr over FCK

Kategorier

Adnan Mohammad fremtvang det tyske selvmål til FCN-føringen på 1-0 midt i 1. halvleg.

Boesenfoto.dk

FCN præsterede en super kamp og vandt fortjent 2-1 over et ellers stærkt FCK-mandskab. Dermed fører FCN Reserveholdsligaen.

Der var rigtig mange navne kendt fra Superligaen på banen både for FCN og FCK, da de to klubber i dag spillede topopgør i Reserveholdsligaen, og efter en fornem præstation kunne tigrene trække sig tilbage med en 2-1 sejr og tre point, der betyder, at FCN inden den sidste kamp mod Brøndby i december topper gruppen.

Kampen blev spillet i et højt tempo med FCN som den dominerende part i de første 80 minutter, og kun i de sidste 10 lykkedes det gæsterne at lægge et mindre pres i forsøget på at få udlignet. FCN styrede spillet i hele 1. halvleg med boldsikkert og hurtigt pasningsspil, men de unge tigre var en vægtklasse under FCK-spillerne og havde det lidt svært ved de sidste afgørende pasningerne i FCK-feltet.

Men midtvejs i 1. halvleg lykkedes det fodrappe Adnan Mohammad at opsnappe en fejlpasning i gæsternes forsvar. Adnan prikkede bolden fra Jores Okore og sprintede forbi ham. For fuld speed gik Adnan direkte på kassen og udplacerede Stephan Andersen i målet.

FCN styrede midtbanen og havde optræk til flere scoringsmuligheder, og forsvaret holdt FCK fint i skak. Men alligevel lykkedes det FCK at få udlignet til 1-1 efter godt en halv time på et godt sparket direkte frispark af Bashkim Kadrii. Det blev også stillingen ved pausen.

FCN fortsatte de gode takter fra starten af 2. halvleg, og syv minutter efter pausen, fik tigrene belønningen for aggressivt spil med mange bolderobringer højt på banen. Mathias Rasmussen spillede smart Adnan Mohammad fri med en dyb stikning, og på Adnans skud måtte Stephan Andersen give en ripost, som Martin Freese lynhurtigt var over og sendte i nettet til 2-1.

FCN havde herefter flere gode muligheder for at øge føringen og fastholdt kontrollen over kampen, indtil en ti minutters tid før slutfløjtet. FCK var tvunget til at satse og fik lagt en tryk på FCN-forsvaret, men tigrene afviste det meste, og gæsterne fik aldrig en helt åben chance for at udligne.

Det var også en glad træner, der tog imod spillerne efter slutfløjtet. Søren Krogh sagde:

– Lige fra kampens start lykkedes det os at udføre alle de ting, vi talte om i optakten. Vi fik holdt godt fast i bolden og fik vendt spillet, så vi fik plads. Vi lykkedes med rigtig meget af det, vi gerne vil. Vi havde modet til at spille bolden og varierede flot.

– De første 80 minutter var gode, og selv om de pressede lidt til sidst, gav vi ikke store chancer væk. Jeg er virkelig glad for den her sejr og især for præstationen. Nu er vi tæt på at kunne sikre en plads i Top 2 i gruppen, og det er vigtigt for at komme i den landsdækkende Reserveholdsturnering til foråret, lyder det fra Søren Krogh.

Reserveholdsliga 6. nov. 2016 i Right to Dream Park:
FCN-FCK 2-1 (1-1)
Mål: 22. minut 1-0 Adnan Mohammad. 31. minut 1-1 Bashkim Kadrii. 52. minut 2-1 Martin Freese, assist Adnan Mohammad.

FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:

Alex Runarsson
Dominic Oduro (46 Victor Lorentsen) Viktor Tranberg, Abdul Mumin, Benjamin Lund
Mathias Jensen (82 Nicklas Strunck), Christian ‘TK’ Køhler, Divine Naah
Martin Frese (80 Andreas Olsen), Mathias Rasmussen (60 Jonathan Amon), Adnan Mohammad (91 Magnus Wørts)
På bænken uden at komme ind:
Thomas Gall

FC Københavns startopstilling:

Stephan Andersen
Tom Høgli, Jores Okore, Mikael Antonsson, Frederik Bay
Rasmus Falk, Aboubakar Keita, Morten Hjulmand, Henrik Bellman
Bashkim Kadrii, Julian Kristoffersen.