Peter Brixtofte R.I.P

Kategorier

Foto: Getty Images

Det er med stor sorg, at FC Nordsjælland i dag har modtaget nyheden om Peter Brixtoftes alt for tidlige død, og hele FCN føler med hans familie og nærmeste.

Peter Brixtofte var en visionær mand, som drømte stort og forfulgte sine drømme på godt og ondt og tog konsekvenserne heraf. Brixtofte var borgmester i daværende Farum Kommune. Han satte hele Farum på landkortet ved, at skabe nogle på det tidspunkt yderst moderne idræts-faciliteter for kommunen. Dette kom også Farum Boldklub til gode, som i slutningen af det 20-århundrede rykkede op igennem rækkerne for til sidst at opnå bronzemedaljer i landets bedste række i 2003, hvorefter klubben skiftede navn til FC Nordsjælland.

En af Peter Brixtoftes helt store drømme var, at se sin hjerteklub spille i UEFA Champions League. Den drøm blev opfyldt, da FC Nordsjælland vandt det danske mesterskab i 2012 og dermed kvalificerede sig direkte ind i mesterholdenes største turnering. En præstation, som gjorde Peter Brixtofte stolt .

Peter Brixtofte var ofte til stede på stadion for, at bakke op om sit hold og han fulgte klubben i både gode og dårlige tider.

I FC Nordsjælland vil Peter Brixtofte blive husket, som en visionær mand, der var med til at skabe store oplevelser for andre mennesker. Samtidig var han en mand, der glædede sig hver gang han skulle på stadion for at bakke op om sit hold.

Alle vores tanker går nu til familien og hans nærmeste pårørende.

Æret være Peter Brixtoftes minde.

/FC Nordsjælland