Ole Palmå stopper i FC Nordsjælland

Kategorier

FC Nordsjællands adm. direktør Ole Palmå stopper i FC Nordsjælland med udgangen af marts måned 2017. Ole Palmå forsætter i Brøndby IF, men vil først tiltræde 1.april 2018 grundet formalia i aftalen mellem Ole Palmå og FC Nordsjælland.

Best. formand Tom Vernon fortæller:

– Vi er ærgerlige over at sige farvel til Ole, som har været en vigtig og loyal brik i klubben i mere end tre år. Ole er vellidt blandt medarbejdere og partnere og samtidig dygtig. Vi ønsker Ole held og lykke i fremtiden.

– FCN har gennemgået store forandringer i de senere år, og klubben er blevet endnu mere tydelig i sin stil og strategi. Og det skyldes ikke mindst det hårde og dygtige arbejde, som alle medarbejdere har leveret.

– Det er stadig med en strategi om at skabe et ungt hold med egne unge spillere, som kan spille med i toppen af danske fodbold, på den lange bane. Og vi vil selvfølgelig tage de nødvendige beslutninger for at sikre at klubben kan opretholde den samme gode service og relation over for alle samarbejdspartnere, fortæller Tom Vernon.