Maxsø, Gregor og Marcondes hentede flot U/21-resultat

Kategorier

Foto: Getty Images

De tre danske drenge deltog alle i mandagens kamp for det danske U/21-landshold, som spillede 0-0 mod Italien. Andreas Maxsø spillede samtlige 90 minutter, mens Pascal Gregor erstattede Patrick Banggaard i midterforsvaret efter 68 minutter. Emiliano Marcondes byttede med AGF’s Kasper Junker efter 74 minutter.

Det var en hård test for de unge danske drenge, som mødte et godt spillende italiensk hold i Italien. Det blev en forsvarskamp for danskerne, og det gav ekstra arbejde til de hårdt fightende danskere. Men en robust præstation krydret med gode redninger i målet sikrede 0-0, mens Kasper Junker i den anden ende havde danskerne største chance, men den blev blokeret af en italiensk hånd uden det dog gav et straffespark.

Næste opgave for FCN’s drenge bliver mod AGF hjemme i Farum, på lørdag kl.16.00. Du kan købe en billet til lørdagens hjemmekamp lige HER.