Hjulmand: Hver kamp har et nyt liv

Kategorier

Kasper Hjulmand dirigerer fra sidelinjen ved siden af Ólafur Kristjansson fra sæsonens første møde mellem FCN og Randers.

Foto: Boesenfoto.dk

For FCN gælder det i lørdagens kamp i Randers om at fastholde den gode stime i Alka Superligaen.

Efter seks kampe på stribe uden nederlag i Alka Superligaen ramte FCN onsdag aften pokalmuren i Næstved og led et smerteligt nederlag. Men allerede i morgen lørdag kl. 16 på udebane mod Randers har tigrene muligheden for at fortsætte den gode stime i Superligaen:

– Vi skal tilbage på sporet med det samme. Det var meget skuffende i Næstved, men heldigvis har vi en ny kamp allerede nu, og alle er super tændte. Vi skal genfinde takterne fra de seneste Superligakampe.

Sådan lyder det fra cheftræner Kasper Hjulmand ved den sidste træning i Right to Dream Park før turen går til Randers, der med FC Nordsjællands tidligere træner Ólafur Kristjánsson ved roret har gjort det rigtig flot i denne sæson. Randers ligger på 4. pladsen med 26 point, samme pointtal som FCM på 3. pladsen.

– Det glæder mig, at Ólafur klarer sig så godt med Randers. Han er en dygtig træner, og Randers er et robust og fysisk stærkt hold. De har skarpe angribere og Kasper Fisker liggende som omdrejningspunkt. Defensiven er også solid.

– Vi havde en rigtig god kamp mod Randers sidst på hjemmebane, men hver kamp har et nyt liv. Vi vil være tændte og gøre alt for at få point med hjem, lover Kasper Hjulmand, der kan glæde sig over en pointhøst på 10 i de seneste seks kampe.

Sæsonens første kamp mod Randers i 6. spillerunde sluttede 1-1 i Right to Dream Park. Mikkel Kallesøe gav gæsterne en pauseføring, men i 2. halvleg fik Godsway Donyoh udlignet til 1-1.

Efter lørdagens kamp i Randers er der igen en lille pause i programmet til afvikling af landskampe, og FCN er igen storleverandør til diverse nationale hold. Stanislav Lobotka kan få sin debut på Slovakiets A-landshold, Mathias Rasmussen skal med Norges U/21 landshold, og desuden har FCN tre spillere på Danmarks U/21 landshold til kamp i Italien. Det er Andreas Maxsø, Pascal Gregor og Marcus Ingvartsen.

FCN har også tre spillere på Danmarks U/19 landshold, nemlig Victor Nelsson, Jakob Johansson og Peter Vindahl Jensen. Desuden har Oliver Tølbøll Rimmen og Oliver Villadsen fået valg til U/16 landsholdet.

Efter pausen med landskampe går det løs igen i Alka Superligaen, hvor FCN har næste hjemmekamp lørdag 19. november kl. 16.00 mod AGF. I alt skal der spilles seks kampe endnu, før der er vinterpause i Superligaen, og FCN har tre af disse kampe hjemme i Right to Dream Park.

Køb allerede nu billet HER