Hjulmand: Vi skal have en sejr ovenpå en sejr

Kategorier

FC Nordsjælland har ikke prøvet at vinde to kampe i træk i denne sæson, men det skal komme nu, lyder det fra FC Nordsjællands cheftræner.

FCN fik en rigtig fin start efter landskamppausen med 3-2 sejren hjemme over AGF i lørdags, og alle er stærkt opsatte på, at det skal være indledningen på en stærk slutspurt. Cheftræner Kasper Hjulmand siger:

– Vi er topklar til opgaven og meget motiverede. Nu skal vi gerne have en sejr på en sejr. Det har vi ikke prøvet endnu, og det skal til at være, for vi har fire ekstremt vigtige kampe foran os.

– Men Esbjerg er ingen nem kamp. Specielt ikke på deres hjemmebane. Normalt siger man, at tabellen lyver ikke, men det gør den lidt her, for Esbjerg har spillet gode kampe hjemme. Ude har de ikke været så gode, men hjemme må man have respekt for de kampe, de har præsteret. Så vi skal ramme maksimum for at vinde.

– Heldigvis ser jeg også ved træningen, at vi har trup med god energi. Spillerne er så friske og går til den, så jeg ville gerne spille helt til jul, som det ser ud lige nu. Det er det, vi skal omsætte til point. Mange står klar, og nu har vi tre kampe på en uge, så der bliver brug for mange flere end de, der lige har spillet de seneste kampe, siger Kasper Hjulmand før turen til Esbjerg.