Følg Danmarks U/21 landshold live på 6’eren

Kategorier

Mathias Rasmussen scorede tre flotte mål mod Brøndby.

Foto: Boesenfoto.dk

Mange FCN-spillere kan komme i aktion på diverse landshold i dag og i morgen.

I aften kl. 18.30 spiller Danmarks U/21 landshold en venskabskamp i Bergamo mod Italien som forberedelse til sommerens EM-slutrunde. FCN har tre spillere i staben. Det er Andreas Maxsø, Pascal Gregor og Emiliano Marcondes. Også Marcus Ingvartsen var valgt til truppen, men efter aftale med DBU er Marcus Ingvartsen blevet hjemme for at komme hurtigst muligt over en mindre skade. Kampen i Italien vises direkte på 6’eren.

Danmarks U/19 landshold spillede lørdag sin anden kamp i Bulgarien i gruppespillet om to billetter videre i EM-kvalifikationen. Efter den fornemme storsejr over Hviderusland torsdag, måtte Danmarks desværre se sig slået 3-1 af værterne fra Bulgarien i den anden kamp.

Her spillede Victor Nelsson igen hele kampen, mens Jakob Johansson var med i den første time. Målmand Peter Jensen sad som reserve. Heldigvis kan Danmark stadig selv afgøre det med en sejr over Portugal i den sidste kamp tirsdag kl. 14.00.

Stanislav Lobotka sad på bænken i hele kampen, da Slovakiets A-landshold fredag vandt den vigtige EM-kvalifikationskamp hjemme over Lithauen med 4-0, men når Slovakiet tirsdag aften spiller venskabskamp i Wien mod Østrig, har Stanislav Lobotka igen chancen for at få sin A-landsholdsdebut.

Mathias Rasmussen er med Norges U/21 landshold til venskabsturnering på La Manga, hvor Norge lørdag vandt den første kamp med 3-1 over Slovakiet, og Mathias Rasmussen scorede Norges mål til 3-0. Tirsdag spiller Norge igen og denne gang mod Tjekkiet.