Flemming P. starter i FC Nordsjælland i morgen

Kategorier

Flemming Pedersen vender tilbage til FCN, hvor han fra 2006 til 2014 havde del i udviklingen på mange fronter.

I årene fra 2006 til 2014 var Flemming Pedersen tilknyttet FC Nordsjælland i en række forskellige roller, og efter et par år i Mainz og Brentford vender han nu tilbage som Teknisk Direktør.

– Jeg glæder mig til at komme tilbage, og være med til at udvikle tingene endnu mere i en rolle, hvor jeg også har noget at skulle bestemme. Jeg ser frem til at blive en del af et spændende læringsmiljø med nogle yderst kompetente mennesker, siger Flemming Pedersen.

Da FC Nordsjælland for en måned siden kunne offentliggøre, at Flemming Pedersen genforenes med klubben i en ny spændende rolle, lød tidsplanen på start til januar. Men nu er det lykkedes at få Flemming Pedersen fri af kontrakten med engelske Brentford, så han allerede i morgen starter sit arbejde i FC Nordsjælland.

Flemmings rolle vil omfatte mange arbejdsområder for at sikre, at vores Akademi-spillere bliver godt integreret til Superliga-holdet. Flemming skal være med til at sikre udviklingen af vores spillere og trænere i spillestilen, de tekniske færdigheder, styrke, konditionering, ernæring, karakterer og integration, samt scouting og uddannelse.

Det glæder FC Nordsjælland meget, at samarbejdet allerede kan startes nu, så Flemming Pedersen straks kan være med at sætte præg på udviklingen i klubben. Det giver en bedre base for forberedelse af mange af vores aktiviteter allerede inden nytår.