FC Nordsjælland på besøg i Skibby

Kategorier

Toppartner, Arbejdernes Landsbank, havde i aftes inviteret ungdommen i Skibby IK til FCN specifiktræning og efterfølgende besøg af Tobias Mikkelsen og Lasse Petry i klubhuset.

U/16 truppen i Skibby IK fik en speciel træningsoplevelse i aftes, hvor de blev præsenteret for FCN specifiktræning og principperne for Superligaklubbens ungdomstræning. Selv om det var en kold aften, gik drengene til sagen med stor entusiasme.

Bagefter kunne alle varme sig lidt i klubhuset i Skibby IK, hvor Tobias Mikkelsen og Lasse Petry kom på besøg, så alle interesserede unge i Skibby kunne få en snak med Superligaprofilerne og få autografer samt taget billeder.

Tobias Mikkelsen stod også for lodtrækningen i den konkurrence, Arbejdernes Landsbank havde lavet om en signeret FCN spillertrøje, bold og tørklæde.

Se herunder billeder fra besøget i Skibby IK: