Værd at vide før dagens kamp mod AaB

Kategorier

Adnan Mohammad fremtvang det tyske selvmål til FCN-føringen på 1-0 midt i 1. halvleg.

Boesenfoto.dk

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands kamp  i dag kl. 18.00 mod AaB på Nordjyske Arena i Aalborg.

…FCN og AaB har mødtes 43 gange tidligere i Superligaen. FCN har vundet 14 gange, mens 12 kampe er endt uafgjort, og AaB har 17 sejre. I kampene i Aalborg er styrkeforholdet meget lige i de 25 kampe med 10 sejre til AaB og 9 til FCN, mens 6 kampe er endt uafgjort.

…de to klubbers første møde i denne sæson blev spillet i Right to Dream Park, og her vandt AaB meget heldigt 2-1 på et mål i sidste minut, efter at Mathias Jensen ellers havde bragt FCN i front kort før pausen. Og føringen holdt til et kvarter før tid.

…FC Nordsjællands målscorer i 1-1 kampen sidst mod Brøndby, Godsway Donyoh, nu har scoret i tre kampe i træk for FCN. Ghaneseren er lige fyldt 22 år og har i alt i denne sæson scoret 4 mål for FCN i Superligaen samt 1 mål i DBU Pokalen, hvor næste kamp for FCN bliver i Næstved onsdag 2. november.

…FCN er ubesejret i fire kampe i træk med uafgjort i de to seneste udekampe mod Horsens og Silkeborg, samt en sejr hjemme over Esbjerg og uafgjort mod Brøndby i søndags.

…Lasse Petry efter en skadespause siden april måned fik sit comeback i søndags mod Brøndby, hvor den 24-årige midtbanespiller var med fra start og havde kræfter til 80 minutter. Trods flere langvarige skader har Lasse Petry nu spillet 90 kampe for FCN.

…dagens dommer, 33-årige Jørgen Daugbjerg Burchardt, er i gang med sin 3. sæson som Alka Superliga dommer. Han har i denne sæson dømt to kampe med FCN, nemlig 4-0 sejren i premieren i Viborg og 1-3 nederlaget i Odense til OB i 5. spillerunde.

…AaB efter en rigtig flot sæsonstart og topplacering med 15 point for 7 kampe nu har tabt 3 kampe i træk i Superligaen og tabt 5 af de seneste 6 kampe.

…Rasmus Würtz tager rekorden som den spiller med flest kampe i Superligaen, hvis han kommer på banen for AaB i aften mod FCN. Det bliver kamp nr. 398 for Rasmus Würtz, der også har repræsenteret Vejle og FCK i Superligaen.