Vind en skybox til kampen mod AGF

Kategorier

En helt speciel oplevelse

… for dig og dine venner

Lørdag den 19. november kl. 16.00 møder FC Nordsjælland og AGF hinanden i Superligaen på Right to Dream Park i Farum. HMN Naturgas har reserveret Skyboxen, og måske er du den heldige, der kan invitere 7 venner til en fodboldaften ud over det sædvanlige.

Som gæst i Skyboxen overværer I fodboldkampen fra VIP-siddepladser i flysæder med udsigt over hele stadion. De store vinduer ud mod banen kan åbnes, så den fantastiske fodboldstemning kommer ind i Skyboxen. Inden kampen får I en lækker menu med drikkevarer(Vin, øl, sodavand og kildevand), og i pausen mellem de to halvlege serveres desserten.

Sådan deltager du i konkurrencen om en aften i Skybox

Find den ‘gassede’ video øverst i artiklen,  hvor mange gang ordet ‘gas’ indgår i dialogen.

Du skal deltage i konkurrencen HER. Det er på HMN Naturgas’ hjemmeside.

Den 31. oktober trækker vi vinderen, som får direkte besked.