Victor Nelsson forlænger til 2020

Kategorier

Victor Nelsson forlænger til 2020.

Foto: fcn.dk

Det er en stor dag for Victor Nelsson, som i dag har forlænget sin aftale til sommeren 2020 og samtidig fylder 18 år. Midtbanespilleren er opvokset i Hornbæk, hvor han også startede fodboldkarrieren som 4-årig. Hornbæk IF har været samarbejdsklub med FC Nordsjælland siden 2006.

Via FC Nordsjælland og Hornbæks samarbejdsaftale begyndte Nelsson at træne med i specifik-træningen, og i 2010 rykkede Victor permanent til FCN/Farum Boldklub og blev senere en del af første årgang på Bagsværd Kostskole. Midtbanespilleren rykkes nu permanent i førsteholdstruppen, men vil forsætte med at færdiggøre sin gymnasiale uddannelse efter der er blevet lagt en god plan i samarbejde med skolen.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller:

– Victor har taget store skridt den seneste tid, og det har været flot at se hvordan han har etableret sig som ”seniorspiller” i både træning og kamp . Men udviklingen stopper langtfra her og der er masser der kan og skal forbedres de kommende år. Det arbejde kræver fokus og engagement i dagligdagen og der er vi sikre på, at Victor har det nødvendige ”drive” til at føre sin fodbold-drøm ud i livet.

Akademichef Jan Laursen fortæller:

– Jeg er glad for, at vi igen er lykkedes med at bringe en af vores egenudviklede spillere i førsteholdstruppen. Det er endnu et godt bevis på at det store stykke arbejde der i dagligdagen gøres af trænere og ledere på akademiet. Jeg håber også, at Hornbæk er glade og stolte over at have været med til at udvikle en Superliga-spiller i FCN trøjen.

Victor Nelsson spillede sin første minutter i Alka Superligaen på udebane mod AGF, og midtbanespilleren er selv stolt over nu at stå med en ny kontrakt.

– Den seneste halvanden måned har været virkelig fed med debut og nu med fuldtids-kontrakt. Det er ting som gør mig utrolig stolt. Jeg værdsætter virkelig den tillid og tiltro jeg har fået fra trænerne igennem årerne, og nu på Superliga-holdet. Det er også en af de store grunde til at jeg gerne have villet forlænge kontrakten med FCN, de har altid troet på mig.

– Der er en langsigtet plan med mig, og en som giver mening. FCN er et godt sted at udvikle mig, og jeg ser frem til at vi som hold bliver bedre de næste par år. Og jeg er klar til at kæmpe for at få endnu mere spilletid, slutter Victor Nelsson.

Victor Nelsson næste opgave bliver på søndag, når Brøndby kommer på besøg i Farum kl.16.00.