Værd at vide før dagens hjemmekamp mod Brøndby

Kategorier

Marcus Ingvartsen er kåret som Årets U/21 profil og rykker nu op i A-landsholdstruppen.

Foto: Boesenfoto.dk

Her er lidt statistiske vinkler på FC Nordsjællands kamp  i dag kl. 16.00 mod Brøndby i Right to Dream Park.

Vidste du at…

….FCN og Brøndby har mødt hinanden 42 gange i Superligaen, og samlet set har FCN kun 6 sejre, 10 kampe er endt uafgjort og 26 gange har Brøndby vundet. 23 af kampene er spillet i Right to Dream Park, og her har FCN 4 sejre, mens 7 kampe er endt uafgjort og 12 med sejr til Brøndby.

…kampen er den sidste i første halvdel af grundspillet i den nye Alka Superliga struktur. Efter runde 13 har alle hold mødt hinanden én gang, og der er tid til uddeling af sæsonens første portion TV-penge fordelt efter placering.

…FCN er ubesejret i de seneste tre kampe i træk. Sidste hjemmekamp mod Esbjerg blev vundet med 3-0, og i de to seneste udekampe har FCN spillet 0-0 i Horsens og 2-2 i Silkeborg.

…kampens dommer, 33-årige Mads-Kristoffer Kristoffersen, er i gang med sin 6. sæson som Alka Superliga dommer. Han dømte senest for FCN i 0-0 kampen ude mod Horsens i 10. spillerunde.

…Marcus Ingvartsen scorede 4 mål for Danmarks succesrige U/21 landshold i de to seneste kampe, og da han også scorede 3 mål i de to landskampe i september, er han nu oppe på 14 mål i efteråret, da han også har scoret 7 for FCN i Superligaen. Dermed er Ingvartsen én af Europas aller skarpeste angribere lige nu.

…Marcus Ingvartsen med sine 7 træffere er på en delt andenplads på Superligaens topscorerliste. Teemu Pukki topper med 9 mål, så søndagens kamp i Right to Dream Park er også en duel mellem Superligaens to farligste målskytter.

…FCN havde hele 13 spillere fra Superligatruppen afsted i national tjeneste for forskellige europæiske U-landshold. 4 på U/21 og 3 på U/20 og 3 på U/19 for Danmark, samt Stanislav Lobotka på U/21 i Slovakiet, Alex Runarsson U/21 for Island og Karlo Bartolec på Kroatiens U/21.

…FCN er den klub, der leverer flest spillere til alle de danske U-landshold fra U/16 til U/21. Her er FCN repræsenteret af 15 spillere, mens Brøndby på andenpladsen har 14 spillere udtaget.

…FCN Fanbar også er åben efter dagens kamp, og der vil i tidsrummet mellem kl. 18.00 og kl.19.00 være tilbud på en BITE burger for kun 99 kr.

…Hillerød Fodbold nu også er blevet samarbejdsklub med FC Nordsjælland og træder ind i det store FSN-netværk. Samarbejdsaftalen betyder også, at der fra nytår oprettes et FCN Specifikcenter i Hillerød.