U/17 fandt rytmen og vandt i Brøndby

Kategorier

FC Nordsjælland vandt 2-0 i Brøndby og fuldendte dermed ungdomsafdelingens stime af sejre over Brøndby.

U/17 Liga: Brøndby-FCN 0-2 (0-0)
Mål: 48. minut 0-1 Mikkel Damsgaard. 78. minut 0-2 Mikkel Damsgaard

Efter sikre sejre til U/19 og U/15 over Brøndby i weekenden var det tirsdag FC Nordsjællands U/17 mandskab, der skulle dyste mod vestegnens sønner. Og U/17 tigrene ville ikke stå tilbage og fuldendte stimen med en sejr på 2-0 over det Brøndby-hold, der ellers mødte op til kampen med sejre i alle sine fem første kampe uden at lukke mål ind overhovedet.

Brøndby kom også bedst fra start og skabte flere farlige målchancer i 1. halvleg, men målmand Rasmus From, som er kommet til FCN i sommer fra netop Brøndby, stod godt, og efterhånden fandt hele FCN-mandskabet rytmen efter næsten en måneds kamppause.

Fra midt i 1. halvleg begyndte FCN også at skabe målchancer, men ingen af holdene fik scoret før pausen. Fra 2. halvlegs start satte FCN sig på spillet og kampen, og da det små ti minutter efter pausen lykkedes Mikkel Damsgaard at sætte den første træffer ind på Brøndby, viste FCN masser af initiativ og farlighed.

Men også Brøndbys keeper stod godt, og derfor gav det først bonus med endnu et mål af Mikel Damsgaard kort før slutfløjtet til 2-0.

Cheftræner Kasper Kurland havde god grund til at være tilfreds med indsatsen:

– Det var tydeligt i starten , at vi ikke havde spillet kamp længe, og Brøndby skabte flest chancer i begyndelsen. Men ca. midt i 1. halvleg kom vi bedre med og fik kontrollen over kampen. Og fra 2. halvlegs start steppede vi virkelig op med stort overskud både spillemæssigt og fysisk. Vi skaber gode målchancer og har udover målene også et forsøg på stangen.

– Nu skal vi bygge videre på den fine indsats til kampen på lørdag mod Viborg, siger Kasper Kurland. Den kamp spilles i Right to Dream Park lørdag kl. 14.15.