Tom Vernon anerkendt for arbejdet med FCN og Right to Dream

Kategorier

Tom Vernon modtager her prisen i London til Leaders Under 40 Awards 2016 på Natural History Museum.

Foto: Eamonn M. McCormack/Getty Images for Leaders

English version here: tom-vernon-english-recognition

FC Nordsjællands Bestyrelsesformand Tom Vernon var i sidste uge i London for at deltage i Sport Business Summit, som afholdes af Leaders in Sport. Vernon deltog fordi han var nomineret i kategorien ’Entrepreneurship for Leaders under 40’. Blandt 760 nominerede fra 48 lande nåede Tom Vernon i finalen, hvor han altså løb med hæderen.

Det gjorde han for hans arbejde med akademiet Right to Dream i Ghana, hvor der er blevet skabt muligheder for unge talentfulde afrikanere til at opfylde deres potentiale for at kunne skabe en bedre fremtid for dem selv, deres region og land, og nu sidenhen for det tidlige arbejde med FC Nordsjælland.

Selv fortæller Tom følgende om anerkendelsen:

– Det er et stort privilegium at blive anerkendt blandt så mange talentfulde ledere. Juryen har lagt mærke til, at arbejdet med Right to Dream og nu også det tidlige arbejde med FC Nordsjælland er vigtigt for fremtiden af vores sport. Jeg synes, at denne pris er en anderkendelse af visionen og det arbejde, som mit team har leveret fremfor noget specifikt til mig.

Arrangementet foregik i Natural History Museum i London, og nominerings-feltet var blevet kortet ned fra de 760 til syv personer. Juryen lagde vægt på at Tom Vernon havde skabt en social-forandring for unge mennesker via fodbolden. Og netop det aspekt anser Tom Vernon, som yderst vigtigt for at fremtiden af fodbolden.

– Udvikling af de rigtige rollemodeller og det at tage et større ansvar for, at sikre at vores unge talenter fra hele verden får den holistiske uddannelse er afgørende for det spil, som vi alle elsker. Det er det arbejde, som er blevet anerkendt, og det er det arbejde, som vi skal forsætte med at udvikle og være innovative omkring. Jeg ser frem til at kunne forsætte den del med FCN, hvor vi er i fuld gang med at skabe et helt unikt talentarbejde hvor vi er selvforsynende med egne spillere, som kan være med i toppen af dansk fodbold, slutter Vernon.