Spændende akademi turnering i samarbejde med Manchester City

Kategorier

FC Nordsjælland og Right to Dream har sammen sendt otte akademi-spillere til en U/16 turnering i Kroatien i denne uge, hvor de skal spille mod RedBull Salzburg og AS Roma i deres pulje. I den modsatte pulje er Dinamo Zagreb, Tottenham og AC Milan.

Turen er kommet i stand via det gode samarbejde med Manchester City, som selv har otte spillere med.

Sportschef for akademiet Jan Laursen fortæller følgende om turen:

– Det passer perfekt ind i vores strategi om at give vores spillere spændende og anderledes oplevelser i en tidlig alder. Det vil på sigt styrke dem som spillere, at de bliver matchet mod nogle af de bedste ungdomsspillere fra store internationale topklubber. Drengene vil ligeledes kunne udvikle sig som mennesker ved stifte bekendtskab med forskellige kulturer både på og udenfor banen. Og det giver også nogle spændende fælles oplevelser mellem FCN og Right to Dream.

– Jeg glæder mig til at følge turnering og drengene fra tætteste hold for, at kunne blive klogere på hvordan de klarer sig både som individer og som gruppe, og så er det naturligvis også spændende at se niveauet hos nogle af de største klubber i Europa. Turen bruges også til at udvide vores netværk og til at fortsætte planlægningen af flere spændende ture, som vil komme flere af  vores drenge og hold til gode, fortæller Jan Laursen.

Der spilles puljekampe torsdag og fredag, og placeringskampe søndag.