Målrig træningskamp og sejr til FCN

Kategorier

Godsway Donyoh scorede til 1-0 for FCN.

Foto:Getty Images

FC Nordsjælland vandt 4-3 over Roskilde i en underholdende træningskamp i Right to Dream Park.

– Det var dejligt at få en times kamptid i benene og også at få scoret et mål.

Sådan lød det ganske veltilfreds fra en træt Lasse Petry, da han satte sig ud på bænken til “3. halvleg”. Træningskampen mod 1. divisionsholdet fra Roskilde blev nemlig afviklet som tre gange 30 minutter, og Lasse Petry var styrmand med anførerbindet på i de to første halvlege.

Efter endnu en lang skadespause kæmper Lasse Petry for at nå kampformen, og i det spil var det en glimrende træningskamp, hvor han også kunne krydre indsatsen med en udligning til 1-0 kort efter den første pause.

FCN har hele 13 spillere fra Superligatruppen afsted i landskamptjeneste, så det var en slags reserveholdskamp. Også Roskilde havde en del reserver på men dog i 1. halvleg tydeligvis lidt mere af stammen fra 1. division, og det udnyttede gæsterne til en føring på 1-0 efter de første 30 minutter. Målet scoret på et flot langskud af Mikkel Thygesen.

Det var som om, FCN fik bedre samling på tropperne til de næste 30 minutter, og udligningen faldt også på et flot langskud af Lasse Petry, der fik serveret af Adnan Mohammed. Kort før andet pausefløjt efter en times spil tog Roskilde dog igen føringen, da den tidligere FCN-spiller Kristian Lindberg iskoldt nettede til 2-1.

I 3. halvleg havde FCN flest kræfter og ressourcer at sætte ind udefra. Brandvarme Godsway Donyoh kom på banen til de sidste 30 minutter, og Godsway havde kun været i spil i et par minutter, før han udlignede til 2-2 på en super stikning fra Abdul Mumin. Lidt efter var det Mohammed Fellahs tur til at score til 3-2, da han fra nært hold knaldede bolden op i nettaget. Roskilde svarede dog lynhurtigt igen, da Kristian Lindberg med sin anden træffer på oplæg fra Nicklas Mouritsen scorede til 3-3.

Målfesten sluttede seks minutter før tid, hvor Godsway Donyoh igen viste sin farlighed og scorede sejrsmålet til 4-3, som var et passende billede af den underholdende træningskamp, der gav en masse spillere noget kærkommen kamptræning.

Matchfacts fra træningskamp i Right to Dream Park:

FCN-Roskilde 4-3 (0-1) (1-1) (3-1)
Mål: 16. minut 0-1 Mikkel Thygesen. 36. minut 1-1 Lasse Petry. 56. minut 1-2 Kristian Lindberg. 62. minut 2-2 Godsway Donyoh. 72. minut 3-2 Mohammed Fellah. 73. minut 3-3 Kristian Lindberg. 84. minut 4-3 Godsway Donyoh.

FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger i vant 4-3-3 formation:

Thomas Gall

Dominic Oduro
Victor Tranberg
Abdul Mumin
Mads ‘Mini’ Pedersen (ind i 61. minut Enoch Adu)

Mathias Rasmussen (ind i 31. minut Divine Naah)
Lasse Petry (ind i 61. minut Godsway Donyoh)
Christian “TK” Køhler

Tobias Mikkelsen (ind i 61. minut Jonathan Amon)
Mohammed Fellah
Adnan Mohammad (ind i 72. minut  Ernest Asante)