Nelsson: Føler jeg kan stå distancen

Kategorier

Victor Nelsson fik kun de sidste minutter på banen i går mod FCK og er derfor med i dag mod Vejle.

Foto: Boesenfoto.dk

– Jeg var lidt mør efter de første kampe, men nu ved jeg, at jeg kan klare de ekstra udfordringer og være med i Superligaen, siger Victor Nelsson

Hornbæk-drengen fik sin Superligadebut for en måned siden, da han som 17-årig blev sendt på banen i de sidste minutter af udekampen mod AGF. Siden har Victor Nelsson spillet fuld tid i alle FC Nordsjællands kampe, og han kan i morgen fejre sin 18 års fødselsdag med fem Superligakampe på CV’et.

– Det var selvfølgelig en drengedrøm, der gik i opfyldelse, da jeg blev hentet op for at træne med Superligatruppen og fik min debut mod AGF. Det har jeg kæmpet for i mange år, og at jeg har fået fuld spilletid i alle kampene siden, giver selvfølgelig en masse selvtillid, lyder det fra unge Victor Nelsson.

– Det er et langt højere niveau end U/19. Det kan jeg godt mærke i både benene og hovedet. Fysisk er man oppe mod større, stærkere og klogere spillere, og mentalt er det hårdt hele tiden at fokusere så meget på at gøre det rigtige.

– Jeg følte mig mør efter de første par kampe, men gutterne har været gode til at hjælpe mig ind på holdet, og trænerne har givet mig besked om at spille mit eget spil uden frygt for at lave fejl. Det betyder ikke, at jeg skal tage chancer, men at jeg skal prøve at lave de længere afleveringer og diagonaler, som ligger til mit spil.

– Jeg synes, det er gået fint, og jeg føler ikke noget ekstra pres længere. Heller ikke selv om det er Brøndby, vi står overfor næste gang. Jeg kommer mig hurtigere efter en kamp og glæder mig straks til den næste, siger Victor Nelsson, der kan se tilbage på tre kampe i træk som ubesejret med FCN.

Han har netop været afsted med Danmarks U/19 landshold til to venskabskampe i Schweiz, som begge gav dansk sejr. Victor Nelsson spillede hele den første kamp og kom ind kort efter pausen i den anden.

– Det er spændende at være med på det nye U/19 landshold, og jeg glæder mig til de to kampe i november, hvor det gælder point i EM-kvalifikationen. Jeg føler, jeg har kræfter til at være med i det hele lige nu og kan stå distancen i alle 90 minutter, selv om det er Superliga og ikke U/19, siger Victor Nelsson.