Mtiliga forlænger kontrakten

Kategorier

Patrick Mtiliga har forlænget kontrakten indtil slutningen af 2017.

Foto: Getty Images

English version here: new-contract-for-mtiliga

35-årige Patrick Mtiligas kontrakt stod til at udløbe til nytår, men der er nu sat underskrift på en forlængelse, således at kontrakten løber indtil 31.12.2017.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller om forlængelsen:

– Det er altid en stor ting at kunne forlænge med en eksisterende spiller i truppen, for det skaber kontinuitet. Patrick er, som anfører naturligvis en vigtig brik for FCN, og han har på trods af et par yderst uheldige skader i år, vist sig værdifuld for holdet. Patrick optræder altid, som et godt eksempel for vores unge drenge og der er stadig masser at give af endnu. Så vi er super glade for, at få forlænget med ”kaptajnen” og vi glæder os til at se ham tilbage på banen snart igen, siger CV.

Patrick Mtiliga kom i 2011 tilbage til Danmark og FC Nordsjælland, hvor han var med til at vinde klubbens første mesterskab, og efterfølgende spille i UEFA Champions League.

– Jeg sætter pris på klubbens tillid, for det har været et hårdt år for mig med skader og ikke at kunne hjælpe holdet på banen. Det har selvfølgelig også gjort, at jeg har haft mine overvejelser om, hvad der skulle ske i fremtiden, men jeg brænder stadig for at spille fodbold og for at gøre en forskel inde på banen sammen med holdet. Klubben har sat en spændende vision i søen, som passer godt til mig som person, og det vil jeg også gerne være med til at skubbe videre. Nu glæder jeg mig virkelig til at komme på banen igen og kunne hjælpe min holdkammerater og klub i kampene, fortæller Patrick.

Patrick Mtiliga har spillet 139 kampe for FC Nordsjælland siden ankomsten i 2011.

 

img_9727-2