Lobotka på Slovakiets A-landshold

Kategorier

Stanislav Lobotka spillede igen i fredags en fantastisk kamp for FCN mod Viborg og blev kåret som Man of the Natch.

Boesenfoto.dk

FCN har seks spillere på Danmarks U/21 og U/19 landshold. I Slovakiet er Stanislav Lobotka netop blevet forfremmet fra U/21 til A-landsholdet, og Mathias Rasmussen har fået valg til Norges U/21 landshold.

Både det danske og det slovakiske U/21 landshold har kvalificeret sig til sommerens EM-slutrunde, og begge lande arbejder nu med forberedelserne til den spændende udfordring.

For FC Nordsjællands slovakiske midtbaneprofil Stanislav Lobotka kan udfordringerne inden da blive endnu større, for efter en stribe præstationer på allerhøjeste niveau for både FCN i Superligaen og Slovakiets U/21 landshold, har Lobotka nu fået valg til A-landsholdet i Slovakiet.

Modstanderne er Litauen i en EM-kvalifikationskamp og Østrig i en venskabskamp, og det vil være A-landsholdsdebut for Stanislav Lobotka, hvis han får spilletid.

Danmarks U/21 landshold spiller en venskabskamp i Italien som forberedelse til EM-slutrunden, og til den kamp har FCN Andreas Maxsø, Pascal Gregor og Marcus Ingvartsen i truppen.

Danmarks U/19 landshold skal til Bulgarien for at spille EM-kvalifikation i gruppekampe mod Bulgarien, Hviderusland og Portugal. Her har FCN Peter Vindahl Jensen, Victor Nelsson og Jakob Johansson med.

Desuden har Mathias Rasmussen fået valg til Norges U/21 landshold, så i øjeblikket kan otte af spillerne i FC Nordsjællands trup se frem til national tjeneste i den kommende pause i Superligaen efter næste weekends 16. spillerunde, hvor FCN lørdag spiller ude kl. 16 mod Randers.

Forinden skal FCN onsdag kl. 19 spille kamp i Næstved i DBU Pokalen.