Hjulmand: Det kan blive en test i skarphed

Kategorier

Hjulmand: Holdet er vokset tættere sammen i den seneste tid.

– Både AaB og vi har skabt mange målchancer og har i de sidste kampe haft muligheder for flere point, end det er blevet til, siger FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand.

Når FC Nordsjælland i morgen kl. 18.00 løber ind på Nordjyske Arena i Aalborg er det med en ballast som ubesejret i de seneste fire kampe i træk, men kun den ene kamp er vundet, mens de øvrige tre alle er endt uafgjort. Så det har ikke helt givet de point, præstationerne ellers har været til.

– Jeg føler, vi i alle de uafgjorte kampe har haft muligheder for at tage større skridt, og vi hungrer efter at vinde. Det er sejrene, der for alvor tæller, lyder det fra FCN-træner Kasper Hjulmand før mødet med AaB, der omvendt har haft en skidt stime med tre nederlag i træk.

– Jeg har set AaB’s kampe, og det er måske lidt det samme for dem, for jeg synes ikke, de i den seneste tid har fået de sejre, som deres spil har berettiget til. De har spillet godt i flere af kampene men ikke udnyttet deres chancer. Det bliver en hård test mod AaB, og vi skal lægge på, for det kan blive en test i skarphed.

Kampen er den første i anden halvdel af grundspillet i Alka Superligaen her i den første sæson med den nye struktur. FC Nordsjællands unge mandskab har i rigtig mange kampe fået vist potentialet og scoret først i 8 af de 13 kampe, men stabiliteten til at stå distancen hele vejen i 90 plus det løse har først vist sig i de sidste fire kampe:

– Det kan der være mange forklaringer på, men det betyder i hvert fald meget, at vi har flere spillere klar nu end i starten af sæsonen. Det giver øget konkurrence om pladserne, og det er vigtigt.

– Vi har mange valgmuligheder, når der skal sættes hold, og det giver også ekstra tryk på ved den daglige træning. Holdet er kommet på en mere stabil vej og vokser tættere sammen, lyder det fra Kasper Hjulmand før den vigtige kamp i Aalborg, hvor tigrene skal forsøge at holde fast i den gode stime.