Hjulmand: Det bliver en svær test

Kategorier

– Vi vil som altid forsøge at styre spillet, men vi ved også godt, at vi i perioder vil komme under pres, siger FC Nordsjællands cheftræner.

FC Nordsjælland har haft hele 13 spillere fra Superligatruppen afsted i landsholdstjeneste, så der har ikke været så mange træninger med den samlede trup op til søndagens brag mod Brøndby i Right to Dream Park.

Heldigvis er alle FCN-spillerne kommet retur fra de nationale opgaver uden skader, og de fleste med en god oplevelse i bagagen. Og FCN er ubesejret i de seneste tre Superligakampe før landskamppausen, så der er god grund til optimisme, selv om statistikken mod Brøndby ikke ser så godt ud:

– Vi vil altid prøve at styre spillet i flest mulige minutter i hver kamp, og det vil vi også prøve mod Brøndby. Men vi ved også godt, at der vil komme perioder, hvor vi kommer under pres.

– Udgangspunktet er at angribe mere end forsvare, men Brøndby angriber med mange spillere, så vi skal virkelig hænge i. Det bliver en test på hurtighed for både fødder og hoved.

– Det bliver en svær test, men det kan også blive med stor belønning i kampen, for får vi spillet forbi dem, så vil vi få plads og mange gunstige muligheder, siger Kasper Hjulmand.

Den spændende hjemmekamp spilles søndag kl. 16.00, og har du endnu ikke købt billet, kan du gøre det HER