FSN klar med årets to sidste workshops

Kategorier

På Workshop 4 kan deltagerne møde FC Nordsjællands U/17 cheftræner Kasper Kurland til inspirerende træning.

Workshop 3 og 4 afvikles de sidste to søndage i oktober og er et gratis tilbud til alle trænere i FC Nordsjællands mange samarbejdsklubber

Er du ungdomstræner i en FSN-klub har du nu igen chancen for gratis at kunne deltage i årets sidste to workshops, som Fodbold Samarbejde Nordsjælland afvikler henholdsvis søndag 23. oktober og søndag 30.oktober.

Workshop 3 har fokus på 8 mandsfodbold og FCN spillestil for årgangene U/10 til U/13. Instruktørerne er Thor Herdal og Rasmus Good Kristoffersen , begge er trænere for U/13 elite i Farum BK samt FCN Akademitrænere, og Rasmus er desuden FCN Specifikcentertræner.

Læs om programmet og tilmelding til Workshop 3 søndag 23. oktober HER

Workshop 4 har fokus på 11 mandsfodbold og FCN spillestil for årgangene U/14 til U/19. Instruktørerne er Kasper Kurland, cheftræner for FCN U/17 Ligamandskabet, og Johannes Hoff, cheftræner for U/14 elite i Farum BK samt FCN Akademitræner.

Læs om programmet og tilmelding til Workshop 4 søndag 30. oktober HER