Flemming Pedersen bliver Teknisk Direktør i FCN fra januar 2017

Kategorier

Flemming Pedersen vender tilbage til FCN, hvor han fra 2006 til 2014 havde del i udviklingen på mange fronter.

English version here: flemming-pedersen-will-join-fcn-as-technical-director

Flemming Pedersen vender tilbage og bliver dermed en del af den klub, som han havde flere forskellige roller i fra 2006 og til 2014, før han tog til Mainz og Brentford.

Med vores helt klare strategi og historik for at udvikle vores egne spillere til førsteholdet, og som kun er blevet styrket med det nye ejerskab, passer Flemming perfekt ind, hvor han får til ansvar at stå for den tekniske udviklingsstrategi i FCN.

Flemmings rolle vil omfatte mange arbejdsområder, for at sikre at vores akademi-spillere bliver godt integreret til Superliga-holdet. Flemming skal være med til at sikre udviklingen af vores spillere og trænere i spillestilen, de tekniske færdigheder, styrke, konditionering, ernæring, karakterer og integration, samt scouting og uddannelse.

Det er en utrolig spændende mulighed for klubben, spillerne og dens fans, når man tænker på Flemmings historik i FCN og hans fremragende færdigheder og viden.

Flemming Pedersen startede som ITU-træner hos FCN i 2006, før han i 2009 rykkede tættere ind omkring Superliga-holdet, som individueltræner og A+-træner. I 2011 blev han 1.Team Coach og arbejdede tæt sammen med Kasper Hjulmand, da klubben vandt sit første mesterskab i 2012 og siden spillede UEFA Champions League.

Orientering fra FC Nordsjællands Sportslige Ledelse