FCN indgår samarbejde med Hillerød Fodbold

Kategorier

Hillerød Fodbold fik ved kontraktunderskrivningen også overrakt en FCN-trøje med alle Superligaspillernes autografer. Fra venstre ses næstformand i Hillerød Fodbold, Henrik Emil Hansen, bestyrelsesformand for FCN, Tom Vernon, samt formand og sportschef for Hillerød Fodbold, John Franzen og Brian Munksgaard Larsen.

Hillerød Fodbold bliver nyt medlem af Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN), og dermed bliver endnu en klub i Hillerød en del af det store FSN-netværk

FC Nordsjælland og Hillerød Fodbold har netop underskrevet en samarbejdsaftale, gældende fra 2017. Samarbejdsaftalen har stort fokus på talentudvikling og indebærer, at der oprettes et FCN Specifikcenter Hillerød, Udover en ugentlig træning af U/10-U/12 spillere samt supervision af trænere i Hillerød Fodbold, bistår FCN som sparringspartner ift. træning og talentudvikling.

Aftalen giver også Hillerød Fodbold mulighed for at benytte sig af de mange muligheder, som FSN tilbyder til trænere, spillere og forældre i samarbejdsklubberne.

For FC Nordsjælland har Hillerød altid været et attraktivt og naturligt område for den nordsjællandske talentudvikling. Med den nye samarbejdsaftale med Hillerød Fodbold og oprettelsen af FCN Specifikcenter Hillerød i områdets største by styrkes mulighederne til gavn og glæde for alle parter.

FC Nordsjælland råder, foruden FCN Specifikcenteret i Right to Dream Park, i forvejen over fem FCN Specifikcentre i samarbejdsklubberne Helsingør, Frederikssund, Gribskov, Dragør og Ølstykke, og at Hillerød nu også kommer med glæder Sportslige FSN- og FCN Specifikcenteransvarlige Thomas Heede Arndt:

– Hillerød Fodbold er en klub med et stort potentiale, der igennem forhandlingsforløbet har vist sig som en seriøs og visionær klub med en klar strategi og målsætning for deres talentarbejde. Vi glæder os meget til at komme i gang, og ser frem til et langvarigt og givende samarbejde omkring talentudviklingen med Hillerød Fodbold, lyder det fra Thomas Heede Arndt.

Der er også store forventninger til det nye samarbejde hos Hillerød Fodbold:

– Vi forventer et kvalitetsløft i hele vores træningskultur, hvor vi får en kompetent sparring både på det sportslige område og på ledelsesniveau, siger Hillerød Fodbolds sportschef Brian Munksgaard Larsen.

Hillerød Fodbolds formand John Franzen supplerer:

Vi har i Hillerød Fodbold siden 2012 arbejdet på at få Hillerød på fodboldlandkortet i Danmark, for at komme videre mod det mål har vi nu brug for en stærk partner. Efter nøje overvejelser er vi nået til, at FCN er det helt rigtige match for os, og vi ser meget frem til at komme i gang med FCN Specifikcenter Hillerød , her kan vi bygge yderligere på udviklingen af vores fodboldtalenter og dermed nå vores målsætning om at spille divisions fodbold i Hillerød i 2020 , primært med lokale spillere, siger John Franzen.