Emiliano udtaget til U/21-landsholdet

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

Med udtagelsen af Emiliano Marcondes til U/21-landsholdet bringes antallet af FCN’ere op på 4, da Maxsø, Gregor og Ingvartsen alle er en del af truppen. Det betyder også at FCN nu har hele 13 spillere udtaget til diverse ungdomslandshold rundt om i Europa, alle spillere med kampe for Superliga-holdet i denne sæson.

Danmarks U/21 landshold er sikret billet til EM-slutrunden men går efter også at vinde de sidste to kvalifikationskampe ude mod Bulgarien fredag 7. okt. og hjemme mod Luxembourg tirsdag 11. okt.

På Danmarks U/20 landshold er FCN repræsenteret af Andreas Skovgaard, Mathias Jensen og Benjamin Lund. De spiller venskabskampe, ude mod  Finland torsdag 6. okt. og ude mod Sverige mandag 10. okt.

Målmand Peter Jensen, Victor Nelsson og Jakob Johansson er udtaget til Danmarks U/19 landshold, der også spiller to venskabskampe, begge på udebane mod Schweiz henholdsvis 4. og 6. oktober.

Målmand Alex Runarsson er med på Islands U/21 landshold, der spiller EM-kvalifikation hjemme mod Skotland onsdag 5. okt. og hjemme mod Ukraine tirsdag 11. okt.

Stanislav Lobotka er med på Slovakiets U/21 landshold, der spiller hjemme mod Hviderusland 7. okt. og ude mod Tyrkiet 11. okt.

Karlo Bartolec er med på Kroatiens U/21 landshold til udekampen mod Sverige mandag 10. oktober.

Udover disse 13 spillere, der alle har været på Superligaholdet for FCN i denne sæson, har klubben også tre spillere på de endnu yngre danske landshold.  Det er Joachim Rothmann på U/17 landsholdet, samt Oliver Tølbøll og Oliver Villadsen på U/16 landsholdet.

Altså i alt 16 FCN-spillere i landsholdstjeneste i de første uger af oktober.

Kampprogram i datorækkefølge:
Tirsdag 4. okt.:
U/19: Schweiz-Danmark
Onsdag 5. okt.:
U/21: Island-Skotland
Torsdag 6. okt.:
U/20: Finland-Danmark
U/19: Schweiz-Danmark
Fredag 7. okt.:
U/21: Bulgarien-Danmark
U/21: Slovakiet-Hviderusland
Søndag 9 okt.:
Mandag 10. okt.:
U/21: Sverige-Kroatien
U/20: Sverige-Danmark
Tirsdag 11 okt.:
U/21: Danmark-Luxembourg
U/21: Island-Ukraine
U/21: Tyrkiet-Slovakiet